Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebben a szituációban ki az úgy mond bűnös?

Szóval, elkezdtem dolgozni, és az abból megszerzett pénzből eldöntöttem, hogy beszerzek egy kávéfőzőt, és mindent, ami ahhoz kell. nyílván itt mindenkinek más igényei vannak, én külön vettem csészéket magamnak, olyan minőségi kávét, amivel megakartam magamat ajándékozni. És erre jön a báttjám, aki úgy gondolja, hogy bármilyen bele adás, vagy saját rész bele adás helyett, elkezdi használni a kávéfőzőmet, a drága kávémat, (amit még én magam is alig merek néha inni, emiatt vettem egy olcsót is... ) és az én csészémből issza, bármilyen megkérdezés nélkül...

oké lehet engem önzőnek, meg irigynek tartani,de mégis ezt hogy képzeli? ráadásul nem a legjobb a viszonyunk.

mert ha még megkérdezne, vagy beleadna, akkor még talán, de így... azzal a cím szóval, hogy neki ez a kedvence..

felháborító, hogy közel 30 évesen ezt csinálja.

2019. márc. 17. 01:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
59%
Könyörgöm egy nyamvadt kévéfőzőről beszélünk,ti meg család lennétek,ja bocsi nem max albérlők.. Költözésre kéne költeni ilyen viszonyok közt ahol egy kávét sajnálni kell egymástól..
2019. márc. 17. 01:04
 2/39 anonim ***** válasza:
75%

Együtt éltek vagy micsoda? Vagy te még a születeiknél és a konyhában van a kávéfőző? Mert akkor lehet ez lesz a gond, hogy ami a közös lakrészben van, azt közösen használjuk.

Ha meg átmegy hozzád és a te konyhádban issza a kávédát, akkor nyelje is félre a bunkója!

Vidd be a szobádba a drága kávét, a jó csészéket, igya az olcsót ami van kint.

2019. márc. 17. 01:08
 3/39 A kérdező kommentje:
családi fészek, tavaly érettségiztem, és nem rég óta kezdtem el dolgozni. És igen nekem ez a világ legnagyobb problémája, hogy egy felnőtt férni az én munkám gyümölcsét fogyasztja.
2019. márc. 17. 01:15
 4/39 A kérdező kommentje:
És itt több ezer forintról beszélünk, amiért én megdolgoztam, és ez nekem igen soknak számít. első munkahelyem.
2019. márc. 17. 01:16
 5/39 anonim ***** válasza:
52%
Családi fészek... :D Aha Ahol egy kávéfőzőt kávét sajnálunk a másiktol,testvértől szülőtől.. Magyaroknál vmi mánia a tulajdon...?! Tegyél lakatot a kévéfőzőre kévéra a családi fészketekben. :O
2019. márc. 17. 01:18
 6/39 anonim ***** válasza:
50%
A több ezer fts vacak sznob kávé helyett meg talán költözni kéne ha ilyen alap dolog se müködik a családi fészekben.. :(
2019. márc. 17. 01:19
 7/39 A kérdező kommentje:
Azért, mert ti tökéletes családban vagytok, még nem mindenki van olyanban, és nem mindenki van cukippajtásban minden családtagjával. örülök neki, hogy neketek ennél vannak fontosabb problémátok is, de sztem ti nem 19 évesek vagytok, aki próbálna önállósodni, csak nem még nem tud. hova tudnék én költözni? ellenben egy közel 30 évesnek már saját családdal kéne lennie, nem itthon.
2019. márc. 17. 01:27
 8/39 anonim ***** válasza:
22%
hova tudnék én költözni? Ha nem a sznob több ezres kévéra költenél akkor egyszerübb lenne.. És van szád gondolom, meg mondod h az a tiéd, v elzárod ha ilyen a helyzet odahaza,ez ennyi,mi nem tudjuk a 30 éves dologtalan bátyodnak megmondani,akit valszinu a szüleitek neveltek ilyenné..
2019. márc. 17. 01:33
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

Hiaba a sok negativ komment a kerdezorol,akkor is igaza van!

Egy b•nko mamlasz a batyad, de nyilvan ezt csak az erti, aki hasonlo cipoben jar.

Az enyem is ilyen, 20 eves letemre az en penzembol megy a nagybevasarlas heti szinten amibol ket pofara eszik, de persze ha o megvesz valamit (34 eves es meg mindig a szuloi hazban lakik) azt CSAK es kizarolag maganak vette.

Kedves kerdezo mi a megoldas? Attol fugg. Ha van sajat szobad, tarold ott a kavefozot es a kavedat is a cseszekkel egyutt. Az ajtot ZARD be.

Ha nincs, probalj meg minel tobb penzt felretenni es koltozz el.

2019. márc. 17. 01:44
 10/39 A kérdező kommentje:
egyébként az is szokása, hogy ha én veszek magamnak valamit és a szekrényembe rakom, képes megnézni hogy mit vettem, és nem tudom mit érez ilyenkor de csak arra tudok gondolni hogy zavarja hogy nekem van és neki nincs, vagy nem tudom miért érdekli őt hogy mit veszek a saját pénzemen...és turkál, keresi a szekrényembe...felháborító. persze az ő cuccai tabu nekem...akkor ennyi erővel az enyém is az ő neki.
2019. márc. 17. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!