Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebben a szituációban ki az úgy mond bűnös?

Szóval, elkezdtem dolgozni, és az abból megszerzett pénzből eldöntöttem, hogy beszerzek egy kávéfőzőt, és mindent, ami ahhoz kell. nyílván itt mindenkinek más igényei vannak, én külön vettem csészéket magamnak, olyan minőségi kávét, amivel megakartam magamat ajándékozni. És erre jön a báttjám, aki úgy gondolja, hogy bármilyen bele adás, vagy saját rész bele adás helyett, elkezdi használni a kávéfőzőmet, a drága kávémat, (amit még én magam is alig merek néha inni, emiatt vettem egy olcsót is... ) és az én csészémből issza, bármilyen megkérdezés nélkül...

oké lehet engem önzőnek, meg irigynek tartani,de mégis ezt hogy képzeli? ráadásul nem a legjobb a viszonyunk.

mert ha még megkérdezne, vagy beleadna, akkor még talán, de így... azzal a cím szóval, hogy neki ez a kedvence..

felháborító, hogy közel 30 évesen ezt csinálja.

2019. márc. 17. 01:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%

Hát én full jóban vagyok a bátyámmal, de ha meginná a többezres kávém megkérdeznés nélkül akkor elküldeném a fszba :D

Mondjuk a gépet én beraknám a közösbe. De ha nem akarod akkor szimplán vidd be a szobádba.

2019. márc. 17. 02:12
 12/39 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj de ezek után szerintem lopni is fog ha edig nem tette,de ez a szülök sara.. 90% ban az anyák cseszik el a 30 as otthon dekolo élősködő pasikat..
2019. márc. 17. 02:18
 13/39 $$$$$ ***** válasza:
7%
Hát bocsi de én nem értek veled eggyet. A testvéred. Nem kellne hogy sajnáld rá a kávét. Sőt az ember semmit se sajnal a testvérétől... Én bármit megadnak tesóméknak ha szükségük lenne rá . Bármennyibe is kerül és bátmit is kellene tennem érte... Sőt a barátaimért is... Tehat szerintem gondolkozz el azon hogy a saját testvéredtöl sajnálod a kávét...
2019. márc. 17. 02:35
 14/39 anonim ***** válasza:
92%

"Figyelj már, ez a kávé baromi drága, amit vettem, szeretném beosztani. A kávéfőzőt használd nyugodtan, azért van, de megtennéd, hogy kávét veszel magadnak, és nem az enyémet iszod? Vagy legalább vegyél helyette ugyanebből, hogy nekem is jusson, ha már az enyém, köszike!"

Ha nem segít, akkor a kávé beköltözik a szobádba, ennyire egyszerű. A főzőnek meg semmi baja nem lesz a használattól.

2019. márc. 17. 06:42
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy itt panaszkodsz inkább beszélj vele. Mondd meg, hogy hasznalhatja, de akkor vegyen bele ő is kávét. Vegyétek felvàltva.
2019. márc. 17. 07:22
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Én azt mondom, a kávéfőzőt már megvetted, azt hagyd is szerintem a konyhában (ha csak nem műszaki analfabéta a tesód, biztosan normálisan kezeli). A drága kávét zárd el (vidd be a szobádba), az olcsót hagyd kint.
2019. márc. 17. 07:24
 17/39 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk (kávétól függetlenül) a helyzetben tényleg az a rossz, hogy itt nem az a gáz, hogy a 19 éves otthon lakik, neki még lehetne pár éve otthon simán. És az életképtelen 30 éves tesója miatt majd még ő menjen el mondjuk 20 évesen:(
2019. márc. 17. 07:27
 18/39 anonim ***** válasza:
16%

Mi anyóssal élünk együtt-okéi lakik nálunk-de egyértelmű, hogy egy család vagyunk és bizonyos személyes dolgokat kivéve nincs enyém tiéd. Ehet, ihat, használhat bárki bármit, egy szabály van: ha valamibol az utolsot fogyasztana el, szolnia kell, hogy lehessen pótolni. Illetve ha adott dolgot az aznapi vagy a másnapi főzéshez vettem, akkor szólok, hogy azt most ne fogyasszák el.

Nem mondom, hogy nem akadtam ki rajta, amikor anyósom a jomultkor a draga jamon serrano sonkával adta be a kutyának a gyógyszert, de nem is álltam le vele veszekedni és nem is puffogtam rajta tovabb

2019. márc. 17. 07:57
 19/39 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem jogosan vagy kiakadva....

Család stb...De alap lenne hogy megkérdezi.

Nálunk is így megy, kérdezünk ha másét szeretnénk használni..

2019. márc. 17. 08:10
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Család. Kb minden közös a személyes használati tárgyakon kívül. Nyilván a másik fogkeféjét nem használja az ember, de bakker egy kávéfőzőt ????? Ah anyja majd megjegyzi, hogy ne használja a hűtőt, meet az az övé, az apja meg a sütőtől tiltja el, meet ah meg ah övé? Baxus....

2019. márc. 17. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!