Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ugye, hogy veszélyes az, amit...

Ugye, hogy veszélyes az, amit csinál?

Figyelt kérdés

Tesóm minden reggel kap a szüleinktől kajapénzt, de rájöttem, hogy ő semmit sem eszik az iskolában, mert a fiókjában egyre több és több pénz lesz, olyan szinten, hogy a suli kezdete óta már 2 Adidas cipőt és egy Calvin Klein pulcsit vett magának, a saját pénzéből. Persze, nem tudhatom, hogy mikor vesz magának valami kaját, de szerintem nem túl gyakran, mert szülinapokra ajándékot szoktunk kapni, nem pénzt, tehát más honnan nem lehet pénze, csak ebből. És sokszor még suli utn magántanárhoz is megy, tehát van amikor 8 órán keresztül egy falatot nem eszik.

És én ezt mondtam neki, hogy tudom, hogy ezt csinálja és hogy ez nagyon nem egészséges, de ő csak letagdta és hogy ne üssem bele az orrom az ilyenekbe.

Mit csináljak, szóljak anyuéknak?

2019. márc. 11. 20:13
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja, azt kifelejtettem, hogy nem ébedes és azért kap pénzt hogy abból vegyen kaját, ami az ebédet helyettesítené.
2019. márc. 11. 20:14
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom azért csinálja, mert a szüleitek nem adnak neki rájuk pénzt. Mondjuk a Calvin Klein pulcsit drágállom. De az ő döntése.
2019. márc. 11. 20:16
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Igen, említsd meg a szüleidnek, amit feltételezel.
2019. márc. 11. 20:20
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom, a szüleid is látják, hogy ilyen márkás dolgai lettek a semmiből, ők nem gyanakodnak semmire? Vagy nem tudják, mennyire drágák ezek?
2019. márc. 11. 20:20
 5/26 anonim ***** válasza:
76%

"mert a fiókjában egyre több és több pénz lesz,"

ÉS te ezt honnan tudod??? Jaaa, hogy kutakodsz a szobájában!! Kiváló testvér vagy. Csak így tovább!!

2019. márc. 11. 20:23
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem igazán vannak tisztába az ilyesmi cuccok áraival, plusz nem is tartják számon hogy hány és milyen ruhája van. Csak nm akarok árulkodós lenni mert lehet, hogy megharagudna rám ha elmondanám.
2019. márc. 11. 20:25
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
12-16 évesen napközben én se ettem sokat. A reggeli és a vacsora meg kb normális adag volt. Nem veszélyes, csak egészségtelen. De egy fokkal sem egészségtelenebb, mint mikor liter számra isszák az energiaitalt meg minden nap sunyiban bagóznak az ő kora beliek (gondolom 14-16 körül lehet)
2019. márc. 11. 20:35
 8/26 anonim ***** válasza:
71%
Nagy tévedésben vagy, az, hogy valaki nem eszik 8 órán át teljesen természetes, pl. alvás közben se kelsz fel kajálni, mégsincs tőle bajod. Arról már nem is szólva, hogy a sulis büfék nem az egészséges kajákról híresek, tehát alighanem tesód egészségesebben csinálja, mint aki naponta vesz valami.
2019. márc. 11. 20:46
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem veszélyes egyáltalán. Nyilván a napi 3 x étkezés lenne az egészséges de attól hogy nem eszik suliban semmi baja nem lesz. Én se ettem, és mai napig ha reggelre megyek dolgozni sokszor csak ha hazaérek akkor eszek vagy 11-12 óra fele ha már tényleg éhes vagyok.
2019. márc. 11. 20:56
 10/26 anonim ***** válasza:
67%
Hat mar bocsi de mi a p*csa kozod van hozza hogy mikor eszik es mire kolti azt a penzt amit a szuleidtol kap? Amugy honnan tudod hogy peldaul nem uzletel valamit es abbol is jon egy kis penz vagy akarmi? Meg mi van ha epp nem kajat vesz hanem osszegyujtogeti es vesz ruhat, legalabb nem sipakol hogy meg kulon arra is adjanak. Ha nem ehes nem eszik ha ehes gondolom van annyi esze es ugyis vesz kajat ennyi. Es az itt a kerdes inkabb hogy miert kutakodsz te az o szekrenyeben? Semmi jogod hozza. Az o elete hagyd mar beken. Es jo hogy inkabb ruhakra kolti nem cigire drogokra meg alkoholra.
2019. márc. 11. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!