Ugye, hogy veszélyes az, amit csinál?
Tesóm minden reggel kap a szüleinktől kajapénzt, de rájöttem, hogy ő semmit sem eszik az iskolában, mert a fiókjában egyre több és több pénz lesz, olyan szinten, hogy a suli kezdete óta már 2 Adidas cipőt és egy Calvin Klein pulcsit vett magának, a saját pénzéből. Persze, nem tudhatom, hogy mikor vesz magának valami kaját, de szerintem nem túl gyakran, mert szülinapokra ajándékot szoktunk kapni, nem pénzt, tehát más honnan nem lehet pénze, csak ebből. És sokszor még suli utn magántanárhoz is megy, tehát van amikor 8 órán keresztül egy falatot nem eszik.
És én ezt mondtam neki, hogy tudom, hogy ezt csinálja és hogy ez nagyon nem egészséges, de ő csak letagdta és hogy ne üssem bele az orrom az ilyenekbe.
Mit csináljak, szóljak anyuéknak?
"mert a fiókjában egyre több és több pénz lesz,"
ÉS te ezt honnan tudod??? Jaaa, hogy kutakodsz a szobájában!! Kiváló testvér vagy. Csak így tovább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!