Aki ilyet csinál az nem gondol arra, hogy inkább ő a veszélyes?
Tegnap a várandós párom rosszullét miatt kórházba került, én pedig utólag beismerem, kicsit túlreagálva siettem hozzá.
Nem mondanám,hogy hülyeséget csináltam, csupán előzgettem folyamatosan, de senki nem dudált rám, nem villogtak, egy helyzetet sem éreztem veszélyesnek.(csak én nem szoktam így előzgetni, nem az én stílusom)
Lényegében egyesével előzgettem az autókat, mert folyamatosan jöttek szemből,de 1-1 mindig belefért.
Egyedül egy Citroen Xsara Picasso tenyészkanját zavartam, mert mikor mögé értem, és őt előztem volna, kihúzódott a záró felé.Ettől függetlenül elmentem mellette, de persze gázt adott, nem akart maga elé engedni.
Csak bepréseltem magam, majd a következő előzést velem együtt ő is végrehajtotta, jött mögöttem.
Mikor már raktam ki az indexet, ő folyamatosan húzta ki a kormányt, mintha beleakarna kezdeni az előzésbe, de mindig úgy csinálta,hogy ő kezdje előbb, és így nem mertem.
(rá viszont k***a nagyot dudáltak egyszer mikor kidugta a nagy agyát)
A vége az lett,hogy egy faluban átengedtem egy gyalogost, és ahogy lelassítottunk, ő villogott egyet, majd kikiabált a nagy melák hangján,hogy "veszélyes vagy a k***a anyádat", azután pedig lekanyarodott.
Nem szóltam vissza semmit, úgysem hallotta volna, meg igazából csak most így utólag jöttem rá,hogy mekkora egy vadbarom állat volt, és még ő mondja nekem ,hogy veszélyes vagyok?Hihetetlen mik vannak....
El is felejtettem,hogy ide csak KRESZ oktató, tökéletes sofőrök járnak.Vagy csak lúzerek, akik itt próbálnak okosnak tűnni?Igen, azt hiszem ez utóbbi.
(Ha meg ennyire okos vagy, tiltja a KRESZ az előzést?Nem...volt szó sebességtúllépésről?Nem.Ment a mínusz?Igen.)
Tomcatters
Bizony ideges voltam, de mint írtam, úgy hajtottam végre az előzéseket,hogy törekedtem arra,hogy senkit ne zavarjak.
Nem is dudáltak rám, tudom ha hülyeséget csinálok, de most azt tudom,hogy nem csináltam semmi olyat.
Köszi a választ!
Itt egyértelműen ő volt veszélyes. Te siettél, előzni nem volt tilos - csak azokból az információkból tudok kiindulni amit leírtál - de egyébként sem az ő feladata rendreutasítani egy szabálytalankodót, főleg úgy nem, hogy közben szándékosan veszélyhelyzetet teremt.
Vannak vezetők akiknek, ritka, kivételes kaland egy előzés, folyamatosan sérelmek érik az életben és az utakon kompenzálja a sikertelenségét.
Te meg azért írogatsz ide, mert egy csődtömeg vagy, és csak név nélkül szerezhetsz elismerést a magadfajta barmoktól?
Írd már meg,hogy miben hibáztam?Gyorsan mentem?Te rendőr vagy?Nem, akkor mi közöd?Veszélyeztettem valakit?
Nincs ha, meg de, a válasz nem, baleset nem történt, nincs miről beszélni.
Leírtam,hogy miért siettem, nyilván nem tudod milyen érzés, hisz talán még jogosítványod sincs, nemhogy barátnőd, ezt én nagyon sajnálom,hogy nem tudod átérezni, szerintem ez egy komoly indok.
Sőt bevallottam,hogy a gyorshajtással túlreagáltam, de abszolút helyesen cselekedtem, és újra megcsinálnám, ha erről lenne szó.Nem tudtam mekkora a gond, szerintem ez teljesen normális emberi reakció.(igen, te biztos végig cammognál 40-el)
De az amit a Citroenes művelt, az látom nem is izgat, csak van kivel kötekedni, meg szar az élet, akkor itt a tökéletes kombó, nem?!De.
Az ilyenekkel nem tudsz mit tenni, mind a bénákat, mind az ilyen agresszív gyökereket messze lehagyom/nagy ívben elkerülöm.
Nem azzal van a baj amikor valaki hibázik, ez előfordulhat, inkább azzal van a gond, amikor a "sértett" elkezdi bosszúból szivatni a másikat. Én ilyenkor maximum dudálok egyet és nyugodtan folytatom az utamat.
Én is találkoztam ilyen agresszív állattal sajnos. Nyugodtan a dinamikus tempómmal haladtam a városból kifelé, ahogy fogytak az autók folyamatosan gyorsultam, de a másik ezt versenyzésnek vette (vagy a csajának menőzött?), ezért az autópályafelhajtó kanyarjában előzött párat, majd felvette a papás tempóját. Miután a majdnem szabályos, egyenletes tempómmal utolértem és előzni akartam, akkor az orrom előtt sokkal lassabban kivágott és olyan sebességgel előzött hogy ő épp csak beférjen, én már ne. Megint előzött pár veszélyeset és megint papa tempóra váltott...
Nem tudsz mit ezekkel kezdeni, ha belemész a játékba akkor bajt is okozhat valamelyikőtök, érdemes inkább lemaradni.
Kérdező, neked mi bajod van? Te írtad: " kicsit túlreagálva siettem hozzá", "Lényegében egyesével előzgettem az autókat, mert folyamatosan jöttek szemből".
"mikor mögé értem, és őt előztem volna, kihúzódott a záró felé.Ettől függetlenül elmentem mellette"
Azt meg nem tudhatod, hogy rendőr vagyok-e, van-e jogosítványom meg barátnőm. Nem értem ezt a nagy indulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!