A testvérem 2017 őszén a feleségével az oldalán elzárkózott előlem, mert butaságot csináltam, mit tegyek (részletek lent)?
2017 őszén a testvérem nyert egy novella író pályázatot (1. helyezés).
A sógórnőm feleségének az édesapja kitette a hírt Facebookra. Én fogtam és megosztottam.
Ezt zokon vették a testvéremék, elvégre ők személyesen akarták informálni a családot.
Jogosan lettek dühösek. A kiírást leszedtem és elrejtették előlem a Facebook-jukat. Vagyis én nem láthatom se a régi se az új posztjaikat semmiről, de ismerősök vagyunk. Nem hívnak át magukhoz, nem keresnek.
Ezerszer bocsánatot kértem, amit komolyan
gondoltam, leírtam, elmondtam, hogy sajnálom, elmondtam, hogy értem a következményét (és meg is fogalmaztam) és bánom, áttárgyaltam velük, de a kapcsolatunk ugyanolyan és hiányoznak. Sajnálom! Olyan jó lenne, ha megint megosztanának velem is dolgokat, mint régen.
Esetleg van köztetek, akitől elzárkóztak a rokonai? Hogyan értétek el, hogy megbocsássanak? Hogyan szereztétek vissza a bizalmukat? Illetve mennyi időbe telt?
Nem te szúrtad el végérvényesen.
Anno én is elvesztettem a legjobb barátnőmet, leginkább a férje miatt, mert nem hittek el valamit, én bebizonyítottam - hogy egy másik csaj, aki sokkal durvábbakat csinált, cserbenhagyta őket, az még mindig ott van körülöttük...
Nos, ha a testvérem örökre elzárkózna tőlem és halálosan megsértődne, mert megosztottam egy amúgy kifejezetten jelentéktelen dolgot egy közösségi oldalon... hát... ha ilyen gyökér testvérem lenne, nem is bánnám, ha nem lenne többet az életem része.
Nevetséges.
Öööö.. Azt hittem, komolyabb a dolog. Mondjuk részegen rámásztál a testvéred feleségére, vagy betörtél valahova.
De azért megszakítani egy kapcsolatot, mert megosztottál valamit a facebookon, amit eredetileg nem is te tettél ki???? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!