Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem 2017 őszén a...

A testvérem 2017 őszén a feleségével az oldalán elzárkózott előlem, mert butaságot csináltam, mit tegyek (részletek lent)?

Figyelt kérdés

2017 őszén a testvérem nyert egy novella író pályázatot (1. helyezés).

A sógórnőm feleségének az édesapja kitette a hírt Facebookra. Én fogtam és megosztottam.

Ezt zokon vették a testvéremék, elvégre ők személyesen akarták informálni a családot.

Jogosan lettek dühösek. A kiírást leszedtem és elrejtették előlem a Facebook-jukat. Vagyis én nem láthatom se a régi se az új posztjaikat semmiről, de ismerősök vagyunk. Nem hívnak át magukhoz, nem keresnek.

Ezerszer bocsánatot kértem, amit komolyan

gondoltam, leírtam, elmondtam, hogy sajnálom, elmondtam, hogy értem a következményét (és meg is fogalmaztam) és bánom, áttárgyaltam velük, de a kapcsolatunk ugyanolyan és hiányoznak. Sajnálom! Olyan jó lenne, ha megint megosztanának velem is dolgokat, mint régen.

Esetleg van köztetek, akitől elzárkóztak a rokonai? Hogyan értétek el, hogy megbocsássanak? Hogyan szereztétek vissza a bizalmukat? Illetve mennyi időbe telt?

2019. márc. 10. 09:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Te büszke voltál a tesód elért eredményére, megosztottál egy posztot face-en, ők meg azóta kvázi nem állnak szóba veled érdemben?

Kérdező, itt nem te vagy a hunyó... én elhiszem, hogy hiányzik a testvéred, de ha ő képes veled így viselkedni, akkor talán nem is kellene így kaparni utána. Bocsánatot kértél (szerintem nem is hibáztál, de ez már mindegy), téma lezárva. Nonszensz, hogy még mindig durcásak emiatt. Felnőtt emberekről beszélünk, nem?

2019. márc. 10. 09:54
 12/27 anonymousreview60 ***** válasza:
96%

"A sógórnőm feleségének az édesapja kitette a hírt Facebookra. Ezt zokon vették a testvéremék, elvégre ők személyesen akarták informálni a családot."

Ez a kulcsmondat. Ha ugyanis ők akarták volna értesíteni a családot, akkor az apósékat is titoktartásra kellett volna bírni. Ez nem történt meg. Az "ősbűnt" a testvéred apósa követte el, nem te. Csak talán rá nem illene annyira haragudniuk.

Ami nem az intim szféra része ÉS fenn van a Facebookon ÉS továbbosztható, arról jogosan gondolod, hogy nem baj, ha megosztod. Ennélfogva te nem hibáztál.

Vagy a tesódéknak nincs ki a négy kereke vagy valami(k) miatt amúgy is haragudtak, csak ez volt az indok a haragra.

A szüleiteken, esetleg a testvéred apósáékon keresztül kellene béketárgyalásokat kezdemémnyezni.

13/27 A kérdező kommentje:

Akkor el kell fogadni; egészében volt bajuk a jellememel és már fejre is állhatok, nincs megoldás. Akkor ezt végérvényesen elszúrtam. Jobb, ha nem háborgatom őket többet, mert nem amiatt haragszanak rám, mert egy ocsmány pletykafészek vagyok, hanem mert nem voltam nekik odáig se szimpi.

Kedves válaszolók, köszönöm, hogy időt szántatok a kérdésemre, írtatok és csodákban gazdag kellemes vasárnapot kívánok!

14/27 anonim ***** válasza:
5%
Ki az a sógornő felesége??????????
2019. márc. 10. 10:12
 15/27 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

"Bocsi, a sógornőd felesége" - bocsánat, először testvérem felesége volt, csak átírtam sógórnőmre, de rosszul.

# 4/14 Időpont ma 09:30

2019. márc. 10. 10:17
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Sogornőd kimosta tesod agyát..
2019. márc. 10. 10:27
 17/27 anonim ***** válasza:
89%

Ne kenjuk a sogornore... Nem biztos, hogy ő a bűnös az "agymosasban". Lehet a tesója se kedveli a kérdezőt. Bar eléggé valószínű h benne van a keze..volt benne részem.

Mar írták kérdező, de megerősítem. Nem hibaztal, tesod aposa hibazott... Tudta a csalad. Hacsak nem az van h a tesod csaladja(kiveve te) nem latja apos megosztasait es ezert nem tudhattak volna a ti rokonsagotok rola. Viszont nem fobun, plane hogy bocsánatot kértél. Egyszerűen ez csak egy indok volt...

2019. márc. 10. 10:44
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

sógórnőm feleségének az édesapja

A sógornőd felesége? Gondold végig újra a mesét...

2019. márc. 10. 11:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző már 3x or leirta h elirta,tanulj meg szöveget értelmezni..
2019. márc. 10. 11:05
 20/27 anonim ***** válasza:
19%

Látod velem ilyen nem fordul elő sohasem.

Nem a facén élem az életem, még semmit nem osztottam meg.

2019. márc. 10. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!