Hogy értessem meg a húgommal, hogy teljesen normális dolog, hogy még szűz? Hogyan vezessem fel a témát?
Nem tudom, hogy miért mondja itt mindenki, hogy családban ilyet nem beszélünk meg. Én a húgommal akár egy picit a részletekbe is belemegyek, és ő is ugyanúgy megosztja ezeket velem. Szerintem ez egy tök jó dolog, ennyire nyíltan beszélni a szexről. Ráadásul gondolom a kérdező onnan tudja, hogy a húga kíváncsi, hogy beszéltek erről már, vagy egy pillanatra felmerült.
Viszont valóban az, hogy neked rossz tapasztalat volt, hogy olyannal történt meg az első, akivel nem voltak komoly érzelmek, az nem jelenti azt, hogy nála is így alakulna. 19 évesen már valószínűleg tudja, hogy mibe ne menjen bele. Én 18 évesen voltam először egy sráccal, aki aznap hívott el randizni és sosem fogom megbánni, hogy akkor, ott és vele történt meg.
De egyébként abszolút pozitívnak tartom, hogy nyíltan szeretnél erről vele beszélni. Jó, hogyha van kitől tanácsot kérni, vagy csak megosztani a kétségeket. Én először például az unokatestvéremnek mondtam el. És ott valami megváltozott, már nem szégyelltem annyira magam, mint előtte, aztán szépen lassan el is múlt.
Egyébként meg csak szimplán kérdezd meg, hogy van-e valaki, aki bejön neki, ha vevő rá, kezdjetek fiúkról beszélni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!