Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy értessem meg a húgommal,...

Hogy értessem meg a húgommal, hogy teljesen normális dolog, hogy még szűz? Hogyan vezessem fel a témát?

Figyelt kérdés
19 éves, de még nem volt kapcsolata sem. Én úgy gondolom fiatal még és ez normális dolog. Az én első kapcsolatom is 19 éves korom után kezdődött. Az a gond, hogy a környezetében már szinte mindenki volt fiúval. És kíváncsi már ő is. De én inkább büszke vagyok rá, hogy ő vár az "igazira". Én anno nem vártam és valóban meg is bántam. Nagyon szeretem és szeretnék segíteni neki.
2019. febr. 1. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy miért mondja itt mindenki, hogy családban ilyet nem beszélünk meg. Én a húgommal akár egy picit a részletekbe is belemegyek, és ő is ugyanúgy megosztja ezeket velem. Szerintem ez egy tök jó dolog, ennyire nyíltan beszélni a szexről. Ráadásul gondolom a kérdező onnan tudja, hogy a húga kíváncsi, hogy beszéltek erről már, vagy egy pillanatra felmerült.

Viszont valóban az, hogy neked rossz tapasztalat volt, hogy olyannal történt meg az első, akivel nem voltak komoly érzelmek, az nem jelenti azt, hogy nála is így alakulna. 19 évesen már valószínűleg tudja, hogy mibe ne menjen bele. Én 18 évesen voltam először egy sráccal, aki aznap hívott el randizni és sosem fogom megbánni, hogy akkor, ott és vele történt meg.

De egyébként abszolút pozitívnak tartom, hogy nyíltan szeretnél erről vele beszélni. Jó, hogyha van kitől tanácsot kérni, vagy csak megosztani a kétségeket. Én először például az unokatestvéremnek mondtam el. És ott valami megváltozott, már nem szégyelltem annyira magam, mint előtte, aztán szépen lassan el is múlt.

Egyébként meg csak szimplán kérdezd meg, hogy van-e valaki, aki bejön neki, ha vevő rá, kezdjetek fiúkról beszélni stb...

2019. febr. 10. 04:39
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
11. Attól még, hogy ti azt is megbeszélitek otthon, hova élvezett a srác vagy mekkora van neki, még nem ez lesz a normális..
2019. márc. 17. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el neki, ha kérdezi a véleményed, addig tartsd meg magadnak.
2019. nov. 30. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!