Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez így valóban nem normális...

Ez így valóban nem normális dolog?

Figyelt kérdés

Majdnem minden hétvégén együtt alszunk az ikertesómmal, mert együtt tévézünk a szobámban és valaki mindig bealszik rajta. Apukám már hónapok óta mondja, hogy ez így nem normális, mert szerinte egy normális ember nem alszik egy ágyban a testvérével. Szerintem semmi gond nincsen vele, de most már közölte, hogy meg fogja tiltani...

14L

2016. jan. 7. 08:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
14 évesek vagytok, még gyerekek. Ráadásul lányok. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Apád helyében örülnék, ha a gyerekeim között szoros testvéri kapcsolat alakult ki. Hiszen ha a szülők már nem lesznek, csak ti maradtok egymásnak.
2016. jan. 7. 08:11
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
fiu a testvered?
2016. jan. 7. 08:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, ő is lány
2016. jan. 7. 08:17
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

szerintem sima testvéri kapcsolatnál is elfogadható ez, ikreknél meg főleg...

meg van különbség aközött, hogy tv-zés közben bealszotok, meg ha alapból így van tervezve a dolog...mert szerintem apád úgy fogja fel, hogy ti alapból így tervezitek, hogy együtt alszotok...

22F

2016. jan. 7. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
2 lany kozott szerintem nem gond.
2016. jan. 7. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Semmi gond nincs ezzel.

Mi is sokszor aludtunk együtt unokatesókkal. Főleg nagy szülőknél. Vagy ha egymásnál voltunk. Nem volt mindenkinek külön szobája, ágya. Sőt, sokszor mindhárman (3-an vagyunk unokatesók) együtt aludtunk egy ágyban.

Meg így jobban lehet beszélgetni is :)

2016. jan. 7. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Mond meg faternak hogy inkább örüljön, hogy ilyen jól megvagytok... A tiltás sosem vezet jóra.
2016. jan. 7. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális....apád helyében én örülnék hogy jól kijöttök
2016. jan. 7. 12:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek ;)

Most megnyugodtam, hogy nem velünk van baj

2016. jan. 7. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
20%
normális persze, viszont 14 évesen lassan illene már külön aludni, ikertestvéreknél persze nagyobb a kötődés de akkor is nagy tinó kölykök vagytok már nem kis ovisok. Azzal nincs baj ha véletlenül elalszik az egyik a másik mellett,de a rendszer szerű együtt alvásról is illik leállni,viszont a tiltás ilyen esetben felesleges, előbb-utóbb csak felnőttök.
2016. jan. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!