Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez így valóban nem normális...

Ez így valóban nem normális dolog?

Figyelt kérdés

Majdnem minden hétvégén együtt alszunk az ikertesómmal, mert együtt tévézünk a szobámban és valaki mindig bealszik rajta. Apukám már hónapok óta mondja, hogy ez így nem normális, mert szerinte egy normális ember nem alszik egy ágyban a testvérével. Szerintem semmi gond nincsen vele, de most már közölte, hogy meg fogja tiltani...

14L

2016. jan. 7. 08:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit sem illik. Ikreknél meg főleg gyakori a szoros kötődés. Én lányként nálam 14 évvel idősebb fiú testvéremmel is aludtam együtt, mert ugyanígy filmen bealudtunk. Szerintem családon belül az ilyesmi teljesen normális. De persze mindenkinek más erről a véleménye, mi négyen vagyunk tesók, nővéremet mikor meglátogatom ahol lakik, van hogy magától átjön, pedig van vendégszobájuk. És ott alszik velem, nem a párja mellett (ritkán találkozunk, de a kötődés megvan köztünk, szeretjük megölelni egymást, sötétben beszélgetni még egy kicsit elalvás előtt).
2016. jan. 7. 16:12
 12/13 anonim válasza:
Jaj dehogy is, ez normalis. Nem is ertem az apukadat. De tenyleg. Mas szulo csak orul ha ilyen kapcsolata van a gyerekeinek. Nekem vannak iker unoka tesoim, lanyok es egyszobajuk is van es egy agyon aludnak:D ez alap dolog lehet tesoknal hogy egy agyba alszanak. Nekem fiu testverem van, es amikor o 14 volt en 11 egyszobaba aludtybk, sokszor egy agyon is mert mi mindig nindent megbeszelunk es akkor is igy volt mar, es ugye ha mar este volt es nem akartuk hogy anyuek gelkeljenek akkor mindig atjott az agyamra vagy en az overe es ugy beszelgettunk, vagy jatszottunk vagy tv ztunk stb es igen sokszor elaludtunk ugy. Sot meg mindig olelgettem is akkor. Sot mai napig meg esik az ilyen pedig o mar 17 en meg 14. Pl ha ossze veszek egy baratnommel vagy anyaekkal akkor mindig megbeszeljuk es minimum ejfel ig beszelgetunk. Van hogy egy agyon alszunk pedig kulon szobank van:D legutobb pl azert mert szakitottak a baratnojevel es sirt en meg egesz este vigasztaltam es vegul vele Aludtam.. Nincsen ebbol semmi hiszen testverek vagyubk. En a legjobb baratnommel is egy agyan alszok ha nala vagy nalunk alszunk. Es meg sokszor ugy hogy oleljuk egymast. (Bar mi testverkent tekintunk egymasra mert kiskorunk ota legjobb baratok vagyink) es igen ezt meg apa is szokta latni amikor bejon reggel es latja hogy egymason ossze cissza gekudve alszunk. Es nem szol csak orul neki hogy vannak emberek korulottem akivel ilyen jo bizalmas a kapcsolatom. Fiu unoka tesoim vannak egyol most 15 eves es még neha ha haza jonnek van hogy vele is alszok egy agyba:) persze vele nem osszebujockodva de akkor is:D ugy beszelgetes is jobb meg mjnden. Szoval valoban nem ertem faterod
2016. jan. 7. 22:49
 13/13 anonim válasza:
Sajnálom, de az apád retardált. Ha különbőző neműek lennétek, akkor még megérteném hogy tiltani akar, de valszeg még úgy is beolvasnék neki.
2016. jan. 19. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!