Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Anyukám jogosan várja ezt el?

Anyukám jogosan várja ezt el?

Figyelt kérdés

Van egy 26 éves húgom, aki 3 napja került kórházba egy elég komoly tüdőgyulladással. Aznap mikor bekerült bementem hozzá, de este hazamentem, mert másnap mennem kellett dolgozni. Másnap munka után is bementem, de kb. 1 óra múlva hazamentem, mert szerettem volna még otthon is pihenni egy kicsit. Ma nem mentem be, mert sokat dolgoztam, volt egy meetingem is, és ma este pár barátnőmmel elmegyek étterembe. Anyukám nagyon kiborult, hogy nem megyek be a kórházba. Nem érti meg, hogy nem lehetek folyton ott, főleg hogy a húgom nem is nagyon van magánál, szinte folyton alszik, legjobb esetben 1 órát van fent egyhuzamban, de a láz miatt akkor is teljesen kába. Mondtam neki, hogy felnőtt nő vagyok, szabad akaratom van, akkor megyek be, mikor időm engedi.

Szerintetek jogosan várja el, hogy bemenjek? 32N

2018. dec. 12. 16:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
9%

Elküldte a mobil.. A lényeg szégyelld nagad..

36n

2018. dec. 12. 21:42
 32/46 anonim ***** válasza:
96%

28: Ez nem hangzik jól. Gondolom valami extrém fajta kórokozó. Arra a tüdőgyulladásra ugyanis, ami a legtöbbször fellép embereknél, van antibiotikum, és ahhoz semmilyen kórházi kezelés nem szükséges, hogy kigyógyuljon belőle az ember, csak pihenés, meg a gyógyszerek szedése.

Valószínűnek tartom, anyukád is azért van kibukva, hogy nem mész annyit, mint ő, mert súlyosnak tartja a helyzetet.

Amíg be nem áll egy egyértelmű javuló tendencia, lehet jobb lenne többet menni.

2018. dec. 12. 21:43
 33/46 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbben, ahogy valaki írta, szintén nem a rokon miatt mennek be, hanem a saját lelkiismeretük miatt. Ez mondjuk szerintem önző dolog, de ez van. Az emberek szeretnek a külvilágnak szerepet előadni, meg azt hinni, jobb emberek, ha megcsinálnak valamit, amiről másoknak panaszkodhatnak.
2018. dec. 12. 21:47
 34/46 anonim ***** válasza:
30%
Ja, a húgodra szarsz, de azért a "barinőiddel" elmész zabálni. Remélem a torkodon akad a falat. Szegény húgod. Remek testvére van...
2018. dec. 12. 21:55
 35/46 anonim ***** válasza:
20%

Elözö ez bunko volt.. De sajnos a kérdező erre is számíthatott...

36N

2018. dec. 12. 22:02
 36/46 anonim ***** válasza:
83%

32 voltam. Akkor fogalmazok még egyértelműbben.

Ha nem javul az állapota, meg is halhat. Nyilván ha a húgod gyerek lenne, vagy idős ember, ez jóval valószínűbb lenne, de sajnos a húgod esetében se tűnik úgy tűnik egyelőre, hogy javulna az állapota.

Akkor lehet megnyugodni, ha az orvosok azt mondják, hogy "megfigyelés miatt tartják benn". Mert amíg nem mondják ezt, addig bármi lehet.

Azt neked kell tudnod, mennyit akarsz bemenni, de gondoltam, ezt beírom, mert nekem nem úgy tűnt, mintha tisztában lennél vele. [link]

2018. dec. 12. 22:06
 37/46 A kérdező kommentje:
Nem szarok a húgomra, igenis szeretem őt, nagyon jó a kapcsolatunk!
2018. dec. 13. 14:44
 38/46 anonim ***** válasza:
30%

Annyira jó h a húgaid megjegyzést tesznek rád h szívtelen vagy.. Te meg elmész étterembe a barátnőddel miközben akit elvileg úgy szeretsz kórházban fekszik kitudja legyőzi a tüdőgyulladást. Ha ez a jó kapcsolat mi lehet a rossz? :O

40N

2018. dec. 13. 15:58
 39/46 A kérdező kommentje:

Tisztázzunk valamit!

1. Szeretem a húgom és a szüleim, és érdekel, hogy mi van vele, aggódom érte, mert fontos nekem hiszen a testvérem.

2. Most ő ott fekszik, alig van magánál, kába szegény és nagyon gyenge, nem nagyon beszél. Ott ülnek körülötte 4-en és ha magához tér folyton zaklatják, kérdezgetik, piszkálják, hogy egyen már, meg mondja el mit érez, holott egészen nyilván való, hogy semmi kedve és főleg semmi ereje mélyen szántó beszélgetésekbe kezdeni, és felelni a rengeteg kérdésre amit rázúdítanak, enni meg nem bír. Szerintem az orvosok sem lehetnek túlzottan feldobva attól, hogy ők folyton ott ülnek...

A másik húgom is köhög, meg tüsszög, erre ott ül mellette, egy fekvő beteg mellett, és ha ő elkapja a tüdőgyulladás mellé, annak nagyon komoly következményei lehetnek, de ők ezt nem fogják fel. Illetve anyukám egyfolytában etetné szegényt, tudom jót akar neki, de tegnap már hányt is, mivel napok óta nem evett, és tegnap anyukám egy elég komoly mennyiséget etetett meg vele, amitől szegény rosszul lett.

3. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem járok be hozzá, hanem arról, hogy nem ülök ott mellette egész áldott nap, és nem alszom ott a kórházban. Ma is voltam bent, 1 órát, valamelyest magánál volt, szóval beszéltünk, és nekem az jött le, hogy nem kifejezetten élvezi, hogy egésznap bámulják őt, meg kérdezgetik...

2018. dec. 13. 16:12
 40/46 anonim ***** válasza:
56%

Értem amit el próbálsz magyarázni. De én akkor se éttermeznék és nem mennék szórakozni ilyenkor,legalábbis míg nincs jobban.. De mindenkinek más a fontossági sorrendje értékrendje.

40N

2018. dec. 13. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!