Anyukám jogosan várja ezt el?
Van egy 26 éves húgom, aki 3 napja került kórházba egy elég komoly tüdőgyulladással. Aznap mikor bekerült bementem hozzá, de este hazamentem, mert másnap mennem kellett dolgozni. Másnap munka után is bementem, de kb. 1 óra múlva hazamentem, mert szerettem volna még otthon is pihenni egy kicsit. Ma nem mentem be, mert sokat dolgoztam, volt egy meetingem is, és ma este pár barátnőmmel elmegyek étterembe. Anyukám nagyon kiborult, hogy nem megyek be a kórházba. Nem érti meg, hogy nem lehetek folyton ott, főleg hogy a húgom nem is nagyon van magánál, szinte folyton alszik, legjobb esetben 1 órát van fent egyhuzamban, de a láz miatt akkor is teljesen kába. Mondtam neki, hogy felnőtt nő vagyok, szabad akaratom van, akkor megyek be, mikor időm engedi.
Szerintetek jogosan várja el, hogy bemenjek? 32N
Én is úgyérzem, hogy nincs értelme szegényt még nekem is terhelgetnem, meg taperolnom a kezét és a homlokát 2 percenként, hogy “na van még láza”...
A másik húgom, a szüleim és a nagynénénk is ott van. Ahányszor magához tér anyukám meg a nagynéném neki áll őt piszkálni, hogy egyen már, nem kér-e semmit, húzza magára jobban a takarót stb...
Nyílván csak jót akarnak neki, de ha egyszer nem akar enni akkor nem akar! Szeretem őt, de szerintem gubbasztanom órákat, egy alvó, kába beteg mellett indokolatlan.
Tuti hogy nem lenne kedvem barátnőzni
Tesómnál lennék amikor csak tudok.
Ha valamelyik közeli hozzátartozóm kórházban van, akkor minden nap bemegyek, hacsak lehetséges, ez alap.
Viszont egy óra elég, főleg, ha mások is látogatják.
Én is volt, hogy csak egy fél órát voltam benn, mikor anyám nagyon rosszul volt, mert ha jobban van, akkor ugye szórakoztatom egy kicsit, segítek kiszállni az ágyból vagy enni vagy valami, de ha pl. alszik, akkor nyilván nem piszkálom fel.
De bemegyek, ez nem kérdés.
Gondolom akkor se rázna meg.. Meeting meg a Barátnős étterem akkor is lefoglalna.. Sajnos vannak félre sikerült érzelmi analfabéták,hiába vannak szeretetben nevelve.. Jobb is ha nem mész be ott a családja akik szeretik..
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!