Tudnátok így tisztelni?
Van egy lánytestvérem, 20 éves. "Együtt van" egy palival, valami 35 éves. Így eddig még nem is lenne olyan szörnyű, de ez a férfi nem tiszteli, csalja, kihasználja, szórakozik vele. És ő hagyja. A pali gazdag és mindig viszi hónapokra néha más országokba, meg nyilván olyankor mindent megkap stb, kb azért hogy széttegye a lábát, és aztán megint le se szrja egy jó ideig (gondolom amíg van másik nője). Külföldi, szóval sosincs Magyarországon, ez egy olyan távkapcsolat lenne amúgy is, ha annak lehetne nevezni.. és ezt ő HAGYJA. Egy ilyen férfit 'szeret'.. már évek óta csináljak ezt, és egy csomószor rítt miatta a lány hogy jaj kihasználja micsoda egy f a s z fej meg minden, aztán meg húz vissza hozzá egyetlen szóra, mint valami kiskutya. Amúgy sem voltam jóban a testvéremmel, de ezek után az utolsó csepp tiszteletet is elvesztettem már iránta. Szerintetek? Persze az ő döntése, és cseppet se akarok beleszólni.. de a véleményem azért meg lehet róla.. és meg is van.
És mielőtt valaki rám fogná hogy irigykedek (semmi irigyelni valót nem látok a kihasználtságban, de biztos lenne ilyen), én boldog kapcsolatban élek szintén külföldön, és mi is járunk a párommal nyaralni, és még csak nem is arra vagyok neki hogy széttegyem. (évek óta tartó kapcsolatról beszélünk)
és csak hogy az utolsó állítást is megmagyarázzam, hogy azt mertem mondani hogy a pénz meg a külső érdekli: 1 konkrétan mondta nekem hogy ezek benne a legvonzóbbak, 2 ezer másik választása akad mert rengeteg barátja van, rengeteg férfi szereti, csak azok nem felelnek meg neki. hányszor hallottam már hogy lenézően beszélt erről még arról mert "ronda, csóró magyar hehe" meg egyebek. egyébként az meg hogy a kapcsolati élete nem tartozik a köztünk lévő viszonyra, elég ostobaság. nyilván ha olyan jóban vagytok, az is szóba kerül, meg ha mindenben korlátozza, ha mindent a férfihoz igazít, mindig azt helyezi előtérbe, akkor meg még konkrétan bele is szól. nem egyszer volt már hogy ilyen vagy olyan módon konkrétan otthagyott a pitsába, mert szólt neki a pasas és akkor "menni kellett".🤷🏻♀️
de megint megismételném csak a gyengébbek kedvéért. az, hogy nem tisztelem és szerintem szánalmas amit csinál. nem jelenti azt. hogy. nem. szeretem. és még beszélni is próbáltam vele meg beleverni (nem, nem vertem meg..) a fejébe hogy ő többet ér ennél. persze semmit se ért.
"Nem RÓLA beszéltem 'így'"
Értem hogy miért kellett a róla szót így kiemelni. Rosszul fogalmaztam nem a testvéredre értettem az "ezt" szót hanem a szituációra, tehát a szituációt nem tisztelem.
Tisztelni nem tiszetlném,de én nem ítélem el. Ha valaki megteheti és őt nem zavarja akkor tegye. A leírtak alapján kicsit buta is tesód,hasonlít a nővéremre észben :D Ő is hangoztatja,hogy pénzes legyen a pali meg ilyen meg olyan,de közben ő még semmit nem ért el az életben..nem is egy szépség szóval neki ilyen nem jött össze mint tesódnak,hogy viszik külföldre ,neki csak egy nyugdíjas papi jött össze,aki néha vesz ezt meg azt :D Én sem tisztelem tesóm,sosem tiszteltem,mert egy ő mindig is utált engem amitt,hogy nem vagyok olyan "romlott",mint ő és még sok más miatt. Butának is tartom stb.
Szerintem ne nagyon tartsd a kapcsolatot tesóddal,hiszen elég romlott világképe van és ha nem vigyázol kicsit le fog téged is húzni ebbe a mélybe. Hiszen folyton olyan dolgokról beszél ami egyáltalán nem reaális vagy követendő , szerintem ez mindenképpen rossz hatással van rád is. Én ilyen ember társaságát kerülöm és kerülném,hiába a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!