Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tudnátok így tisztelni?

Tudnátok így tisztelni?

Figyelt kérdés

Van egy lánytestvérem, 20 éves. "Együtt van" egy palival, valami 35 éves. Így eddig még nem is lenne olyan szörnyű, de ez a férfi nem tiszteli, csalja, kihasználja, szórakozik vele. És ő hagyja. A pali gazdag és mindig viszi hónapokra néha más országokba, meg nyilván olyankor mindent megkap stb, kb azért hogy széttegye a lábát, és aztán megint le se szrja egy jó ideig (gondolom amíg van másik nője). Külföldi, szóval sosincs Magyarországon, ez egy olyan távkapcsolat lenne amúgy is, ha annak lehetne nevezni.. és ezt ő HAGYJA. Egy ilyen férfit 'szeret'.. már évek óta csináljak ezt, és egy csomószor rítt miatta a lány hogy jaj kihasználja micsoda egy f a s z fej meg minden, aztán meg húz vissza hozzá egyetlen szóra, mint valami kiskutya. Amúgy sem voltam jóban a testvéremmel, de ezek után az utolsó csepp tiszteletet is elvesztettem már iránta. Szerintetek? Persze az ő döntése, és cseppet se akarok beleszólni.. de a véleményem azért meg lehet róla.. és meg is van.

És mielőtt valaki rám fogná hogy irigykedek (semmi irigyelni valót nem látok a kihasználtságban, de biztos lenne ilyen), én boldog kapcsolatban élek szintén külföldön, és mi is járunk a párommal nyaralni, és még csak nem is arra vagyok neki hogy széttegyem. (évek óta tartó kapcsolatról beszélünk)

2018. nov. 17. 13:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
A véleményed meg lehet, köszönjük, hogy elmondtad :D
2018. nov. 17. 13:47
 2/18 A kérdező kommentje:
Látom felfogtad a kérdést is 🤦🏻‍♀️
2018. nov. 17. 13:54
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Igen tudnám tisztelni. Feltéve ha nem bőgne miatta.

Ha valaki k*rv@, akkor ne bőgjön már... Nyilvánvalóan kihasználja a srác őt, de ő is a srácot.

Nem lehet, hogy csak képmutogatás képpen sír a tesód miatta?

2018. nov. 17. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
és akkor m i van ha tesód szeretethiányos? ha a szar kapcsolat is jobb mint egyedül? Férjhez mentél meg is tapsoltalak... nagy teljesítmény. Ismered igazán a testvéredet?
2018. nov. 17. 14:20
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Én is voltam ilyen kapcsolatban. Nem azért, hogy "széttegyem" (nagyon rákattantál erre a szóra) hanem azért mert szerelmes voltam.

Szerintem simán csak rosszindulatú vagy, úgy beszélsz a tesódról mint egy darab szrról miközben fényezed magad.

2018. nov. 17. 14:23
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodtan le lehet pontozni.
2018. nov. 17. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Függ

Nehéz ügy valaszt írni, hogy TEGED tiszteljelek kellően.

2018. nov. 17. 14:33
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó vagyok. A függ szó... Nem tudom mit keres ott. Ha valakitől elveszett, nálam megtalálja:D

Még nem ügy hanem úgy...

2018. nov. 17. 14:42
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem nagyon tudnám. Hogy még mindig kapcsolatban van vele, az azt jelenti, hogy szereti, és nem bír vele szakítani. Gyenge akaratú.
2018. nov. 17. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
Én tudnám tisztelni.
2018. nov. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!