Ki volt már úgy "bátyósként", hogy rátok parancsoltak a szüleitek, hogy "kisérd el a hugodat a buliba"?
Visszakerdezek:
1. Hanyadjara kell elkiserned? (Sok, most eloszor, 4-edjere??)
2. Hany eves a hugod?
3. Miert kell elkiserni? (Szuleid mitol feltik? Volt mar buliban es beivott vagy meg sosem volt vagy nincsenek megbizhato baratai?)
Ezektol mind fugg.
Ha ez most egyszeri eset, akkor igenis kiserd el. Nem kell vele lenned csak a hatterben, anyadekrol kerj penzt, hogy neked ez ingyen legyen es legalabb ehess-ihass. Hugodat tartsd szemmel messzebrol es ha gaz a helyzet pl. megis alkohot fogyaszt, vagy ranyomul valami benga pasas, akkor szepen odamesz hugicat kezenfogod es hazarangatod. Igy a buli is hamar vegeter.
Otthon megmondanam, oke anyu egysze elkiserem, de tobbszor nem, mert es akkor mondasz valami szepet a hugodrol, hogy milyen nagyon megbizhato, ugyes, okos, nem szorul o vedelemre. Hozzateheted inkabb varjak a szuleid a koncert/parti stb vegen autoval vagy gyalog a kijaratnal megbeszelt idoben es akkor ok is lathatjak milyen ugyes lanyuk van.
Egyszer ketszer elvallalhatod, gondolj bele a forditott helyzetbe, ha te lennel a kishugod es anyad csak a batyaddal engedne el, de o meg beintene neked mondvan uncsi az sp, flour.
Engem magától vitt a tesóm magával mindenhová.Nem volt neki teher.Mondjuk mi rockfesztiválokra jártunk, zenekarban dobolt, imádtam vele lenni.
A szüleid megkérhetnek rá, de utasítani hülyeség.
Fiam 20, lányom 13 éves...egyikük programja se való a másiknak.Eszembe se jutna a fiamat ilyenre befogni...mondjuk a lánynak még nem nagyon vannak programjai.
A férjemmel esett meg korábban is!, de még a kapcsolatunk alatt is. Csak a kishugi nem 15 hanem 20-21 volt akkor kb... Nem egyszeri eset volt, hogy vagy vittük őt mert az anyja befolyásolta a férjem, hogy jaj hát megteheted, hát a hugod! Aztán vagy ha elment maga, akkor hivta anyukát hajnali 2kor, hogy hozzuk haza. Persze anyuka a férjemnek szólt, mert ő nem akar sötétben vezetni de jött ő is. Akkor is: hát a hugod! Aztán leszoktattam erről a férjem, hogy a sofőrje legyen meg ugráltassa őt a huszonéves huga aki amúgy ezerrel pasizott, ha ahhoz nem kicsi... De anyuka még most is állandóan ezzel izélgeti, hogy de hát a hugod! Fordítva, mi értünk még kisujját sem mozdította a hugi.
Azt mondanám neked, ha kisebb akkor ha egyszeri kétszeri, na bumm ki lehet bírni. Ha olyan mint a mi esetünkben, hogy egy "felnőtt" emberről beszelünk, aki ugráltat mert ez nekem az a szint, azt végképp nem kötelező kísérgetni, szállítgatni. Ha menni akar, oldja meg a haza jövetelt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!