Mit csinalnal, ha kozvetlenul temetes utan az egyetlen testvered, akiben eddig megbiztal, neked tamad, h miert mertem rakerdezni miert uritette ki az amugy hagyateki eljaras alatt allo garazst, amit raadasul 100%-ban te orokoltel vegrendelet szerint?
Feljelenteném a helyedben és vagyoni kártérítésre kötelezném.
Mert ez kimerítí a lopást és testvér ilyet nem tesz. Ha pedig tesz akkor attól a szent pillanattól kezdve nem testvér.
Valószínűleg ismeri azt az ügyvédet a "tesód", tehát egy másik, és megbízhatóbb ügyvédet keress, aki nem korrumpálható. Ügyvédi megbízást meg Magyar Nagykövetségen keresztül tudsz intézni simán. Tehát a távolság nem akadály.
Büncselekményt követtek el és ezt nem lehet pénzbüntetéssel és felfüggesztéssel megúszni.
jelszó: nem korrumpálható
5 Egyébként a Biblia alapján 3x-osát kell visszadnia neked, mint amit ellopott tőled. Ez az Isteni jogrend.
De szerintem meg is lesz, ha perre viszed.Mert mire lezárul jócská növekednek a kamatok, meg azt hiszem még fájdalom díj is jár neked, az általuk elszenvedett sérelemért. Egy jó ügyvéd ezt biztos hogy meg fogja lépni.
Ki védi ? Milyen elkövető ? Mit követett el? Szerinted, meglopott téged. Szerinted te öröklöd a garázst. Meg van a garázs ? Meg. Az ingóság nem a garázs része. Simán lehet, hogy az a testvéred öröksége.
De amúgy meg mégegyszer, ha valamelyik szülőm elhunyna, magasról xarnek az örökségre, vigye aki akarja. Egyrészt épp elveszítettem anyám vagy apám, másrészt meg én egy percet nem dolgoztam, a kisujjamat meg nem mozdítottam azért, hogy az ő vagyona gyarapodjon. Ha a testvéremet boldoggá teszi, vigye.
9 Ha a garázst 100%-ban örökölte, a benne lévő holmik mindegyikével.Még az utsó porszemmel együtt is.
Igy érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!