A tesóm érzelmileg zsarolja anyut? Mit tegyek?
Ő idősebb 5 évvel, én lány, ő fiú. Kénytelen külföldön dolgozni, sok a hitele, de amúgy ahhoz képest jó munkája van és viszonylag normál élete, autó, komoly kapcsolat stb.
Valamiért viszont ők sosem kedvelték a páromat. Szerintem azért, mert ő egyedül keres annyit, mint tesómék ketten, nincs hitele se, így tudtunk lakást venni és babát vállalni.
Tesómék már a lakásnál is húzták a szájukat, de a baba teljesen betett a kapcsolatunknak. Egy gratulálok nem hagyta el a szájukat, sőt, letörölt facen engem és valamiért anyut is. Na akkor már sejtettem, hogy jönni fog a műsor, hogy azért nem beszél anyuval, mert anyu meg mellettünk van (nem anyagilag!), de reméltem, hogy nem lesz ilyen aljas.
Hát mégis az. Miután összeházasodtunk (kéttanus “esküvő volt), behisztizett anyunak a tesóm, hogy legyen boldog az új fiával, ő nem jön többet haza, meg legalább 1 unokája lesz stb... még ő van megsértődve, mikor hetekig nem ír anyunak annyit se, hogy mizu, töröl minket facebookon és a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!