Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm érzelmileg zsarolja...

A tesóm érzelmileg zsarolja anyut? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő idősebb 5 évvel, én lány, ő fiú. Kénytelen külföldön dolgozni, sok a hitele, de amúgy ahhoz képest jó munkája van és viszonylag normál élete, autó, komoly kapcsolat stb.

Valamiért viszont ők sosem kedvelték a páromat. Szerintem azért, mert ő egyedül keres annyit, mint tesómék ketten, nincs hitele se, így tudtunk lakást venni és babát vállalni.

Tesómék már a lakásnál is húzták a szájukat, de a baba teljesen betett a kapcsolatunknak. Egy gratulálok nem hagyta el a szájukat, sőt, letörölt facen engem és valamiért anyut is. Na akkor már sejtettem, hogy jönni fog a műsor, hogy azért nem beszél anyuval, mert anyu meg mellettünk van (nem anyagilag!), de reméltem, hogy nem lesz ilyen aljas.

Hát mégis az. Miután összeházasodtunk (kéttanus “esküvő volt), behisztizett anyunak a tesóm, hogy legyen boldog az új fiával, ő nem jön többet haza, meg legalább 1 unokája lesz stb... még ő van megsértődve, mikor hetekig nem ír anyunak annyit se, hogy mizu, töröl minket facebookon és a többi...

2018. júl. 26. 03:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azelőtt nem volt ilyen? Nem irigykedett másokra vagy rád?
2018. júl. 26. 03:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Engem csak az bánt, hogy anyu ennek a közepén van, mert persze tesóm nem nekem vagy a páromnak “ugat”, hanem anyunak. Őt nem érti senki, nincs ideje írni, mert mindig dolgozik, hogy valamire menjen, valamit elérjen. Mintha nekünk az ölünkbe szakadt volna a bank... a párom kétkezi munkás, a tesóm futár... nem hiszem, hogy tesóm jobban elfárad, koszosabb meló után, mint a párom. Mégis azt mondta anyunak, hogy a párom nem tett semmit azért, amilye van. De ezt végképp nem értem.
2018. júl. 26. 03:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Őszintén nem láttam jelét. Ő nem fejezte be a sulit, én igen, ennek közel 10 éve, akkor még tudott velem örülni és sosem volt köztünk ilyen “ki viszi többre” versengés...
2018. júl. 26. 03:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Júni 20-án volt az “esküvönk”, előtte május 25-én majd’ 1 hónapja írt anyunak. De juni 21-én már rögtön előadta a hattyúhalálát, hogy anyu hogy mer örülni a boldogságunknak...
2018. júl. 26. 04:01
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Neki félresiklott az élete, neked meg jól alakul és amikor ősszehasonlítja a kettőtök életét,elkeseredik és próbál lehúzni titeket hogy ő jól érezze magát.Ez sajnálatos,beteg dolog.
2018. júl. 26. 04:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Neki tovább kell lépni, te maximum annyit tehetsz hogy beszélsz a párjával
2018. júl. 26. 04:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tesod csak szivtelen es feltekenykedni probal, az ilyenek semmire nem viszik.
2018. júl. 26. 04:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Ne legyen igazam, de azt is feltételezem róluk, hogy a párja ezen feszkózik vele, hogy “na a húgodnak gyereke is lesz, el is vették” stb, mivel ő is (tesóm párja) szeretné ezeket. De most mit csináljak? Ne éljem az életem csakhogy ők ne érezzék magukat szarul... nem is értem...
2018. júl. 26. 04:22
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Ha így van akkor se árt ha beszélsz vele.Sőt!
2018. júl. 26. 04:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én az ilyen beteg emberekkel meg szoktam szakítani a kapcsolatot. A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy. Hát ilyet nem szeretnék az 5 között látni.
2018. júl. 26. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!