Milyen dolog ez? Hogy képzeli magát hogy érzelmileg zsarolja?
Kiborultam, párom anyukája egy önző asszony!
A barátom nem akar már iskolába járni, hanem dolgozni szeretne, mert tudna menni egy kórházba, de az édesanyja nem engedi, mivel így kapja rá az árvaságit,de már a barátom 21éves, szeretne önállósodni.Az anyukája ráadásul megzsarolta hogyha "elhagyja" felakasztja magát.Ezt sajnos tegnap tudtam meg a barátom nővérétől!Hogy képzel ilyet??? Tőlem is szinte tiltja bár nem hallgatunk rá, meg utál és nem szeret, miközben oka sincs, mindig kedves vagyok vele és kedveskedek neki apróbb kis ajándékokkal. :( 4gyereke van egyébként 3lány 1 fiú, és ketten már kiszálltak a családi fészekből.Ráadásul a barátom már szeretne kisbabát, összeköltözést.Esetleg hogy hozzájuk költözzünk de én ilyenbe bele sem megyek, nem fogom hagyni hogy családi viszály legyen, mert én sem fogom tűrni ha megaláz vagy leolt vagy bármi.
Nem kell törődni a zsarolásával! Ha van még kiskorú gyereke,akkor úgy sem tenné meg.
Lehet,hogy az árvaellátásból élnek és nincs más jövedelem?
Az szép,hogy a barátod dolgozni akar,és összeköltözni,gyereket vállalni. De kórházban aligha kap annyi fizut,hogy abból ő egyedül megéljen. De albérletet fizetni,kisbabát vállalni lehetetlen.
Azért sok igazság van abban, amit az anyuka mond. Majd ha végzett az iskolával, akkor el tud menni dolgozni. És ha elküldik a munkahelyéről, akkor s suli, se munka, mert azt sem egyszerű találni.
A barátod eléggé gyerek fejjel gondolkodik. Még iskolás, de már gyereket szeretne meg összeköltözést? Ha te még fiatalabb vagy, mint ő, és sulis vagy, akkor meg nincs is észnél. Semmi munka, (egy munkahely ha lenne, az 1 dolog, de egy kórházi fizetésből nem lehet megélni, nemhogy egy családot eltartani), semmi lakhatás. Te is mit kapnál munka nélkül? 30.000 Ft gyest. Aztán meg semmire nem lesz pénz....
Ha gyereket akartok, akkor kijárni az iskolát, aztán elmenni dolgozni minimum 1-2-3 évet, ha biztos a kapcsolat, és van hol lakni, akkor jöhet a gyerek, és nem az iskolapad után egyből.
Nem kellene albérletről gondoskodni, az én szüleim azt nem engednék meg.
Egyébként nekem van boltos szakmám, most érettségizni fogok.Ő neki már van érettségije, csak az anyuka szerint, ha elmenne barátom dolgozni nem adna haza fizetést.Ja és nem az árvaságiból élnek,mert dolgozik az anyuka, a másik tesó is rendesen kapja a fizut csak az meg eltartja a pasiját holott nem is laknak együtt.Na mindegy ebbe nem folyok bele, kisebb tesó nincs a barátom a legkisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!