Senki iránt nem érzek szinte semmit, kiégtem érzelmileg?
Egyszerű, bár nehéz...
hagyd ott a melódat, az ismerőseidet, mindenkit aki körülvesz.. Cseréld le a telefonszámodat.
Fogd a pénzed és fordíts hátat mindenkinek!
Az alkoholista anyádnak, az exednek, mindenkinek, lépj le valahova, és ügyelj arra, hogy senki se tudja meg a régebbi ismerőseid közül, hogy hová mentél, vagy költöztél.
Neked lelkileg össze kellene szedned magad és fejleszteni a személyiségedet. Ugyanis - és elnézést s csernusi nyersességért, de - az egy pötsh (még nőként is) aki hagyja, hogy a kollégái őt hajtsák bele a saját hülyeségük keltette fizetnivalókba, vagy szponzorálja az alkesz szülőjét. Erős jellemmel és karakterrel egyszerűen nem lett volna szabad.
Antidepit nem ajánlok, mert addiktív és fokozza az öngyilkossági hajlamot. Keresd meg a tények-tévhitek című weblapot. Ott egy neves pszichológus sok-sok cikkéből mazsolázhatsz, amik az előnyödre válnának.
Ha kijössz a mélypontból, a családodhoz való viszonyulás is meg fog változni. Fel a fejjel, dolgozz magadon - magadért!
Amikor azt mondtam anyámnak,nem adok több pénzt borra,nem érdekel,menjen el dolgozni,akkor azt mondta nekem,hogy én szívtelen érzéketlen vagyok. erre én mondtam neki:miért,mert nem adok borra,hogy elöbb fel dobjad a talpad?
Azt hiszem,megerősödtem, csak úgy tudom elviselni ezeket a szörnyű dolgokat,ha nem lelkizek,nem sírdogálok. Mivel a bánatot elnyomom magamban,valószínűleg a szeretetet is. Csak így tudok tovább lépni. Ha kell valami,elintézem,más leül sírni,hogy nincs mit enni a gyerekének,én szemrebbenés nélkül elmennék sza-t pucolni,hogy legyen kajája a gyereknek és túllépnék rajata,nem agyalok sokat a dolgokon,minek,attól ne,m lesz jobb. Anyám meg állandóan sír,ha beszólnak neki,ha filmet néz,ha nincs mit inni,enni,csak sír ,de nem tesz semmit. Én viszont nem tudok sírni. Se temetésen,se esküvőn nem tudok sírni. Ezért gondolom,hogy érzéketlen vagyok. És gondolom a gyerekemet szeretem,ha zavar a tény,hogy néha nem úgy gondolok rá,hogy mindjárt megzabálom,annyira imádom. Köszönöm nektek,azt hiszem elkezdek romantikus filmeket néni,hátha megindul bennem valami érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!