Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irrealis elvarni azt, hogy...

Irrealis elvarni azt, hogy ugyanazt kapjuk vissza?

Figyelt kérdés
Exemmel soha nem vesztunk ossze, ha volt is valami, amiben nem ertettunk egyet, azt megbeszeltuk. Soha nem szolt ram csunyan, turelmetlenul.. es ez visszafele is ment. Most a tesommal van a gondom. Mindig kedvesen szolok hozza, szivessegeket teszek neki, szeretek vele lenni es nem ertem miert van az hogy neha olyan turelmetlen velem. Pl ha valamit nagy ritkan nem csinalok jol, akkor lecsesz vagy turelmetlen. Szerencsere ez nem gyakori, de mondjuk amikor nincs is rossz napja akkor is ilyen neha. Engem ez bant, de kozben talan en vagyok a hulye es ilyet, hogy minen mindig tokeletes legyen, nem is realis elvarni,
2018. júl. 20. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Különböző személyiségek vagyunk, szóval szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy a tesódnak más a természete, mint neked. De felhívhatod a figyelmét arra, hogy te milyen viselkedést várnál, beszélhettek erről. Sokaknak ez tabu téma, de szerintem ez hülyeség, kellő tapintattal, de érdemes elővenni.
2018. júl. 20. 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Vele eleg sok mindenben hasonlitunk, talan ez kicsit baj is, de azert jo is, mert megertjuk egymast.
2018. júl. 20. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nyugodtan megmondhatod neki, hogy legyen szíves emberi stílusban beszélni veled.

Sajnálom, de erre én is nagyon érzékeny vagyok. Én sohasem vezetem le a frusztrációmat máson (ha érzem magamon, hogy nem bírok elviselni senkit, inkább elvonulok vagy megmondom mindenkinek, hogy "most ne zavarjatok légyszi") és semmilyen szinten nem tűröm el azt sem, hogy más tegye ezt velem. Ha mégis, abból veszekedés lesz, amit persze hamar megbeszélünk és túllépünk rajta, de az ok nélküli parasztságot nem bírom lenyelni semmilyen körülmények között, mert azt várom el a környezetemtől, amit én is adok nekik.

2018. júl. 20. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Valamiért frusztrált vagy kisebbségi érzése van. Egy egészséges lelkű ember em cseszeget másokat, nincs rá szüksége. De lehet, hogy a szüleitek is ilyen kötözködők, elégedetlenek voltak.
2018. júl. 20. 18:55
 5/5 Micur34 ***** válasza:
34%

Nem irreális elvárni, hisz mindannyian elvárjuk ha szeretünk valakit, hogy azt a szeretetet kapjuk vissza, ha jót cselekszünk ne csesszen velünk ki az a személy akivel jót tettünk. Ez lenne a normális. De az emberek mások máshogy reagálnak dolgokra.

HÍvd fel a figyelmét legközelebb ha ilyen van, hátha csak önkontrollra van szüksége mert nem vette észre magán a viselkedését. Ne légy szemrehányó mert visszafele is elsülhet. Légy diplomatikus.

Én is mindig csalódok a családtagjaimba,(barátom, tesóm, unokahugom stb..) hisz szeretek mint a fene és néha arra eszmélek fel, hogy "belszúrták a kést" a hátamba.

Van az a mondás, hogy jó tett helyébe jót várj... Na hát ne várd a jót és akkor nincs csalódás..

2018. júl. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!