Elmennétek a testvéretek gyerekének a keresztelőjére ha csak a pénz számít nekik?
Sosem voltunk jó testvérek, ő mindig utált engem ahol lehetett piszkált, lejáratott.
Született egy fia akit a család szinte "csoda gyereknek" tart mert mekkora milyen szép stb.. Az én fiamban csak a rosszat látják, főleg hogy rossz evő, igaz ő már 2 éves. Nekünk nem volt keresztelő, de ők mikor megszületett a fiam eljöttek megnézni és 50ezres brendon utalványt hoztak meg majdnem ennyi érő lego duplot. Nem akartuk elfogadni de végül itt maradt.
Most az ő fiuknak lesz a keresztelője, anyánktól tudom majdnem 100 embert hívtak meg. Étteremben lesz utána ebéddel. Nincs gyomrom elmenni főleg hogy a gyerekeket csak az ebédre várják. A templomba nem. Azzal az indokkal hogy a hangoskodás zavarná a videót.
Férjem rám hagyja a döntést, meg hogy mennyit adjunk. De ezt undorítónak tartom. Keresztszülőnek sem minket kértek fel hanem a nővérem férjének a legjobb barátját.
A meghívőt sem hozták el, postán jött.
a helyedben NEM mennék el - mert süt a soraidból a gyűlölet. Nem kell ilyen oda.
Ne kezdjétek a fuúúj gyerek, visít, nem kell sehogy - undorító témát el, mert halálunalmas.
Egy keresztelőn a SOK GYERMEK A JÓ - mert esély van a degenerálódott felnőtteknek megérteni:
- "Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába” (Mt 18,3)
"mindig utált engem ahol lehetett piszkált, lejáratott" - emiatt nem mennék el.
"mikor megszületett a fiam eljöttek megnézni és 50ezres brendon utalványt hoztak meg majdnem ennyi érő lego duplot" - emiatt én is adnék nekik 100 ezer forintot
A többi csak rinya meg kifogás keresés, hogy ne kelljen nyitni a pénztárcádat. Azon akadsz ki, hogy egy olyan ember, aki állításod szerint egész életedben alád tett, nem hívott keresztanyának? Itt inkább te tűnsz végtelenül rosszindulatúnak és fösvénynek, nem a testvéred. De tudod ha jó szívvel nem tudsz adni, inkább ne is adj nekik semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!