Testvérnek ha esküvője lesz, mennyi pénzt illik adnom?
Igazából féltestvérek vagyunk, apánk közös.
A kapcsolat elég távolságtartó, bár egy háztartásban nőttünk fel (hugom 14 évvel fiatalabb, mint én).
Valamikor nagyon közel álltunk egymáshoz, de most az utóbbi pár évben eléggé eltávolodtunk egymástól.
Ilyen esetben kiemelten sokat adnátok, mert testvér? Vagy csak amennyit illik (tehát kb. a saját fogyasztásomat)?
A lehetőségeidtől függ.
Én 20-at adtam barátnőknek, barátoknak. Szóval, ha testvér és megtehetem, akkor neki ennél többet adnék.
4: És? Akkor most valahogy szeretnéd ezért megbüntetni?
Nem gyerekes ez egy kicsit? :)
5-ös, nem büntetni akarom, csak nem ugyanaz egy igazán jó testvéri kapcsolat, és egy szinte semmilyen testvéri kapcsolat (az utóbbi pár évben lett ilyen).
Lehet, hogy el se fogadná, ha adnék mondjuk párszázezret. Nem akarom zavarba hozni, önérzetes nagyon. (Én amúgy pasi vagyok).
Kérdező, ez oké, de szerinted mi lenne? Visszaadná, hogy bocs, tesó, nem fogadom el? Mert távolságot tartottam veled, nem volt rád időm mostanában, és ezért nem érdemlem meg?
Én azért átlag felett adnék.
Vagy beszállnék a költségekbe, azt mondanám, fizetem a virágokat, vagy a tortát, vagy a fotózást.
Más lenne persze, ha átlagbérből tengődnél, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!