Szandii** kérdése:
Zsolt mellé testvérnek milyen kislány név illik? ötleteket kérek sokat
Figyelt kérdés
Vezetéknév Marton2012. júl. 16. 16:19
1/14 anonim válasza:
Marton Míra,Marton Barbara,Marton Melinda,Marton Alexa,Marton Anita,Marton Petra,Marton Dalma nekem hirtelen ezek jutottak eszembe,remélem tudtam segíteni.:)
3/14 anonim válasza:
Anita, Andrea, Éva, Ágnes, Beatrix, Beáta, Réka, Rebeka, Júlia, Panna, Piroska, Nóra, Csilla, Csenge, Erika, Eszter
5/14 anonim válasza:
A Zoé ugrott be így első ránézésre...:)
6/14 anonim válasza:
Zsófia,Zsanna,Zoé,Zora,Zóra,Zorka,Zita,Szonja,Olívia,Petra,Dia,Adél,Amélia,Amíra,Leona,Lilien,Liliána,Kamilla,Katica,Janka,Hajnalka,Hedvig,Adrienn...stb
az összes anyakönyvezhető név itt le van írva
7/14 anonim válasza:
Nekem valahogy elsőre az Anett ugrott be, de az is aranyos, ha ugyanolyan betűvel kezdődik.
Pl. Zoé, Zita, Zsófia, Zsaklin
8/14 anonim válasza:
Nekem egyetlen név: Zsanett.
Márton Zsolt és Márton Zsanett. Szerintem szépen hangzik és passzol!
9/14 anonim válasza:
7-esen elképedtem...
én Anett vagyok és van egy Zsolt nevű báttyám...lehet ezt hívják telepátiának???
10/14 anonim válasza:
Zsanett, Zsófia. Nekem ez a dilim, hogy aranyos, ha a testvérek neve ugyanazon betűvel kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!