Kislány babára "illik" világoskék ruhákat adni?
Figyelt kérdés
Kislányt várok,és most kaptunk egy csomó kis baba ruhát,de kisfiúról maradt,kis világos kék,tipegőket,bodykat,kis nadrágokat.Nagyon aranyosak,ugye meg lehet bolonditani kislányos felsőkkel,nem baj az ha kékben van a baba?Tudom hogy azt adok rá amit akarok,de érdekelne a véleményetek.Köszönöm.2010. jan. 16. 17:04
1/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam megoldani, hogy adok fel hozzá valamit, ami rózsaszín, narancs, vagy valamitől "lányosabb". És nagyon jól áll neki. Én is hordok kéket...
2/10 anonim válasza:
Egy kislányra bármilyen színű ruhát ráadhatsz. Nekünk sötétkék és fekete-fehér ruhácskáink is vannak. Ez a fiús-lányos öltöztetés már szerintem nem dívik. Egyébként kisfiúra is rózsaszínen kívül bármilyen színű holmit ráadhatsz...
3/10 anonim válasza:
Persze,csak ne lepődj meg,ha sokan automatikusan rákérdeznek,h kisfiú?Tőlem még akkor is kérdezték-hivatkozva a kék színre-,amikor világoskék szoknya volt a lányomon.:DDD Sőt,olyankor is,ha a lányos,rózsaszín sapkán volt egy kék csík.:DDD Főleg az idősebb nők hajlamosak fiúnak nézni bármelyik kisbabát,ha azon nyomokban fellelhető a kék szín.:DDD
4/10 anonim válasza:
Nem a szín miatt..:DD Valahogy az idősebbek minden babát fiúnak látnak..én adhattam csupa rózsaszínt (rózsaszín kabát, nadrág és sapi!!!) is a kislányomra vagy akár szoknyát is..mégis volt, aki megkérdezte, hogy ugye kisfiú...
5/10 anonim válasza:
A világoskék szerintem inkább lányos szín, mint fiús. Miért ne adhatnád rá? Én még sötétkéket és kimondott fius cuccokat is szoktam lányomra adni, igaz inkább itthon. Egy rózsaszín felsővel a világoskék kimondottan csajos
6/10 anonim válasza:
Szia! A világos kék szerintem is illik a lányokhoz,főleg szép szines holmikkal kiegészítve.Illik -e rájuk adni? Hogy ne! Nekem nagyon tetszenek azok a babalányok akik zöldben,kékben,narancsban,és barack szinekben pompáznak.Az agyon rózsaszínezett hercegnőket nem szeretem ,nekem fiam van,bár kislányt vártam és hát nagy lelkesedésemben ilyen okker szinekkel töltöttem meg a ruhatárát,végül is ezek a szinek fiúnak,lánynak is jók....fiamat rendszeresen lánynak nézik.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez egy akkora baromság,hogy a kislányokat mindig taplig rózsaszínbe kell öltöztetni.Én igazi "csajos" nőnek tartom magam,de eszembe nem jutna állandóan pinkbe járatni a lányomat!Nyugodtan ráadhatod a világoskéket a kislányodra.A beszólásokkal meg ne törődj,mindenki azt hisz amit akar.(De igazuk van az előttem íróknak sokaknak tökmindegy mi van a babán,úgysem tudják eldönteni,hogy fiú vagy lány.)
8/10 anonim válasza:
Nekünk is van, kék, zöld, sárga, barna -unalmas lenne tisza rózsaszín.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én sem vagyok az a tiszta rózsaszin párti,Kiváncsi voltam mások véleményére,ezek szerint nem vagyok igy egyedül:-)))
2010. jan. 16. 20:35
10/10 anonim válasza:
Én direkt vettem neki kék ruhát is. Mindig fiúnak nézték, mert fülbevalója sincs. Bár csipkés ruhában is mondták, hogy milyen szép kisfiú. Szóval nem csak a ruha de a fülbevaló is teszi gyereket.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!