25 hetesen gáz ha már 8,5 kg-ot híztam? Hogy hangzika Dudás Jázmin? Mondjatok néhány ötletet milyen név ( kislány) illik a Dudás vezetéknév mellé!?
Én még csak 21 hetes vagyok, de már van rajtam 9 kg.
Dudás Zita az nagyon szép szerintem. Vagy Kata is illik hozzá. Rövid, frappáns nevek jobbak, mert a Dudás nagyon karakteres vezetéknév.
Én 19 hetes vagyok, de még csak 1kg-t híztam. De ami késik... :)
Dudás Flóra, Nóra, Lilla, Sára... szinte minden jó hozzá.
Szia!
Szerintem ennyi még belefér a hízásba.Lehet ezután lefog állni a súlygyarapodásod.Amíg a védőnőd vagy az orvos nem szól addig nincs probléma.De ha téged ez zavar próbáld meg,hogy este 6 után már nem eszel.Én így csinálom már bő 1 hete és fogytam 1kg.Igaz étvágyam sincs ebben a melegben.
Szerintem a Jázmin nagyon szép név és illik a vezetéknévhez.
[link] itt kedvedre keresgélhetsz a nevek között
Boldog babavárást!
35 hetes
én 25 hetes vagyok és 3.5 kilót híztam. (vékony testalkatú vagyok)
Sztem illik hozzá az Anita, Linda, Kitti, Laura és még sorolhatnám, mert tényleg nagyjából minden illik hozzá, nem lesz nehéz dolgod :D
Egyik ismerősöm most 28hetes és már 13kg-ot hízott! Pedig vékony testalkatú. a terheség előtt 47 kg volt!
Én 22hetes vagyok és 4kg-ot híztam! Amíg a védőnő nem szol, szerintem ne aggódj!
Rebeka is jó lenne!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!