Mennyi pénzt illik adni Ha bátyám nösül? További infó lent!
Sziasztok!Elöször is kezdem azzal hogy nem vagyok irigy,skót,garasoskodó.A második dolog hogy már 13 éve külföldön élek.5 év Csehország,8 Hollandia.
Bátyám ma nösül,a pénzt már elkészítettem,100€.De a lánybúcsún,ahol teljesen ki voltam utálva úgymond,elgondolkodtam.Valójában én nagyon csodálkozom hogy meghívtak.Már van egy 3 éves kislányuk is,akinek Ha vagyok és szólnak megveszem neki.
De a kedves bátyám Még életemben egy jó szót nem szólt hozzam,soha Még egy sms’t sem kaptam,interneten sem keresett sosem a 13 év alatt.
Én az elején megtettem amit tudtam különben,de feladtam egy idö után.
A sógornöt csak mások érdeklik,másokról pletykál,mindenkit Csak gúnyosan kinevet,szóval el tudom képzelni hogy beszél rólam.
A polgári esküvöben semmi részem/Mert Csak azt tartanak/,mindent szüleim rendeznek szinte.Szóval azon gondolkodtam nem adok nekik pénzt,Vagy Csak 50€,a 100€t pedig inkabb odaadom szüleimnek.
Pofátlanság?Vagy igenis igazam van?!
Neked kell eldöntened.
Engem ha meghívnának és bármennyire is nem szoktunk beszélgetni, csak illemből is odaadnám azt a 100 eurót.
Ami azért valljuk be, nem egy olyan hatalmas összeg.
Annyit még egy távolabbi rokon is szokott adni.
Miért adnám oda?
Mert meghívtak és nem szeretek haragban lenni másokkal.
Csak egy vitát robbantanál ki azzal, hogy a szüleidnek adod oda... mert gondolom nagyon nagy szükségük lehet arra a 100 euróra, ha bevállalták a gyermekük esküvőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!