Ti rákérdeznétek eltűnt holmikra?
Már nem lakom szüleimnél, viszont jó pár kisebb holmim még ott van. Mivel sokat költöztünk barátommal, így pár kisebb helyet foglaló dolgot a szülői házban tároltam.
Nemrégiben vettünk lakást, gondoltam akkor elhozom a maradék holmimat. És hát eltűnt jó pár dolog. Egy drágább óra, aranyékszer, ilyenek. Kérdeztem szüleimet, hátha elrakták, mondták, hogy nem nyúltak hozzá, anyum hozzátette, hogy neki is eltűnt ez meg ez, de biztosan elpakolta. Ékszerek.
Csúnya dolog következik. Testvéremmel nem valami jó a kapcsolatom. Régebben is csinált furcsaságokat, bevitte szüleim könyveit az antikváriumba, ha pénz kellett neki. De az én dolgaimat is szó nélkül elvette, pénzt csent ki szüleink pénztárcájából.
Tehát sajnos én gyanakszom rá.
Volt valaki ilyen helyzetben, egyáltalán mik lennének a jelei, ha hazudna?
Nem akarom feleslegen megszégyeníteni. De már mindenhol kerestem és elég fix helye volt.
Kérdezheted, nem fogja bevallani.
Én ilyen esetben bizony bemennék a rendőrségre, mert ez nem vicc.
Nem egy 500 ft-os bizsu "veszett el", hanem akár 50-60 ezer ftnyi érték.
Ha nemrég még megvolt lehet érdemes lenne a környéken körbekérdezni zálogházakat, ékszerboltokat hogy nem adtak-e be hozzájuk ilyen és ilyen ékszert.
Amúgy ez lopás és lopott ékszert leadni.. .hát... nem vicces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!