Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti rákérdeznétek a...

Szülők, ti rákérdeznétek a lányotoknál?

Figyelt kérdés

Ha a 20-22 év körüli lányotoknak még nem volt semmilyen kapcsolata fiúval, tehát még csók sem, és azt látnátok, hogy nem is keresi a kapcsolatot, nem randizgat, akkor megkérdeznétek, hogy mi az oka, vagy próbálnátok ez ügyben valamilyen módon közelíteni felé?

A lány nem leszbikus, és semmilyen már hajlamai nincsenek!!!És ezt biztosra tudnátok.

2014. nov. 23. 20:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Semmiképpen sem. Egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt az, hogy nem tudok róla, nem biztos, hogy nincs is. Lehet, hogy csak nem köti az orromra, mert pl. már korábban tolako
2014. nov. 23. 20:31
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
...tolakodó voltam.
2014. nov. 23. 20:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó viszony van köztetek, akkor lehet róla beszélgetni, ha nem akkor csak számonkérésnek venné.
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem, a magánügye. Felnőtt ember.
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Biztosan nem, ez az ő magánügye.
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

én szeretnék a lányommal olyan kapcsolatot kialakítani,ahol ilyesmi dolgokat is szemrebbenés nélkül meg tudunk beszélni. viszont ehhez ismerni kell a lányomat,milyen az életstílusa. valaki fél ismerkedni,nincs elég önbizalma,van aki a tanulással van elfoglalva,az egyetemmel,esetleg orvosira jár ahol még aludni sincs idő.. szóval nem tudok rá válaszolni sajna.

Vagy megkérdezném,vagy nem :) Ne haragudj,az off válaszért..

2014. nov. 23. 20:50
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Én megvárnám, hogy a lányom akar e velem egyáltalán erről beszélni. Nem faggatnám erről, ezt nem nekem kell megoldani, ha ide kerülünk szerintem. Max befizetném egy két hetes túrázásra valami szervezett útra.
2014. nov. 23. 20:55
 8/19 piriiiiii ***** válasza:
25%

Miért írjátok, hogy a magánügye?

Nem a ti lányotok lenne? Ti neveltétek volna. A ti véretek lenne.

Attól, mert elmúlt már 18, még nem lett belőle idegen, gép végképp nem.

2014. nov. 23. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha érdekelne igen.
2014. nov. 23. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
#6-al értek egyet.
2014. nov. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!