Kinek hány testvére van, és milyen a kapcsolatotok? Cssk ugy kíváncsiságból kérdem
Van egy nővérem, 38 éves, én 34. Nem igazán van kapcsolatunk, nem voltunk jóban gyerekként se, teljesen mások vagyunk. Az ország két végében lakunk, ha találkozunk, kb. fél óra múlva már üvöltözünk egymással.
Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha kiabálnak mellettem, mert szorongok tőle, ő meg extrém hangosan beszél (nem tudja elképzelni, aki nem hallotta még, hogy mennyire hangos). Hiába kérem, hogy halkabban, mert nagyon zavar, néha már fáj is, ha belelkesedik, de egy kicsit se törődik ezzel. Egy ideig tűröm, tűröm, aztán kicsattanok. Szerintem direkt csinálja, mert röhögni szokott rajta.
"9-en voltunk. Születésemkor az ikertestvérem meghalt, rá két hétre a legidősebb nővérem, így vagyunk 7-en,imádjuk egymást."
Édesapámék voltak hasonló helyzetben. Ennek alapján úgy tippelem, 70-80 év körül lehettek már. Igazam van? Csak kíváncsiságból.
Mi heten vagyunk. Igaz, nem mind egyszerre nőttünk fel, a legidősebb nővérem már egyetemre járt, mikor a legifjabb öcsém megszületett.
Mindig jóban voltunk mindannyian.
Mi a nővéremmel nagyon jóban vagyunk. Néha-ha úgy van- az ölében is szoktam aludni. :)
Én 22L, ő 26L
Nálunk kicsit bonyolult a helyzet. Van egy bátyám és egy nővérem, de mindkettő féltesóm. A bátyámmal anyunk közös, nővéremmel apunk. Mivel a nővérem mindig is az anyjával élt, ezért nem gyakran láttuk egymást, de neki van egy másik féltesója (aki nekem nem rokonom) aki 4 évvel fiatalabb nálam, úgyhogy régebben sokat jártam hozzájuk játszani, de mindig a kisebbel voltam, nővéremmel nem nagyon mert tanult. A viszonyunk jó, már kicsit többet beszélünk, próbálunk közös programokat szervezni és tartani a kapcsolatot, de nem könnyű mert egyetemista és mellette dolgozik is. Bátyámmal kb ugyanez, ő 10 évvel idősebb nálam úgyhogy emiatt nem vagyunk olyan közel, illetve mindketten nagyon introvertáltak vagyunk, nem nagyon igénylünk emberi társaságot. Én anyummal élek, a bátyám már felnőtt, dolgozik és albérlete van, de egy háztartásban nőttünk fel. Kb havonta feljön hozzánk hétvégén, akkor szoktunk beszélgetni, röhögni.
Szóval konfliktus nincs közöttünk, de nem vagyunk olyan fú de közeli kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!