Két féltestvérem van. Az egyikkel egyszer találkoztam életemben, a másikkal együtt nőttünk fel, nem beszélünk.
2018. máj. 15. 14:48
13/40 anonim válasza:
Négyen vagyunk testvérek. Jó a viszonyunk, csak sajnos messze vagyunk egymástól, így ritkán találkozunk.
2018. máj. 15. 14:49
14/40 anonim válasza:
2 bátyám van, 8 és 9 kilenc évvel idősebbek nálam. Gyerekként sem álltunk olyan közel egymáshoz hiszen nagy a korkülönbség és én lány vagyok. Külföldre költöztek, leginkább ünnepekkor találkoztunk. 5 éve meghalt az egyikük, azóta a másikkal szorosabb a kapcsolatom, többet beszélgetünk, kb havi egyszer, kétszer. Ha itthon van többet találkozunk.
2018. máj. 15. 14:56
15/40 anonim válasza:
Egy öcsém van, régen jobb volt a viszonyunk. Rengeteget ökörködtünk, de volt veszekedés is. Sokszor együtt is buliztunk, filmet néztünk. Rossz társaság hatására sajnos nagyon megváltozott, hazudozik, sunnyog, nem becsül semmit és lusta, nem akar dolgozni sem. Már nem is beszélünk. Idén még egy esélyt adtam a kapcsolatunknak, beszélgettem vele, hívtam magunkhoz. Nem erőlteti meg magát, csak akkor keres, ha valamire szüksége van. Remélem egyszer észhez tér.
Van egy halvány gyanúm, hogy drogozni kezdett, nem fűre gondolok itt. Fogalmam sincsen mit tegyek.
2018. máj. 15. 15:11
16/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. máj. 15. 18:15
17/40 anonim válasza:
Van egy húgom, most külföldön dolgozik, régebben állandóan hazudozott, így megromlott a kapcsolatunk, nem igazán beszélek vele.
2018. máj. 15. 20:15
18/40 anonim válasza:
Öten vagyunk.nagyon jónak mondható a viszonyunk,támogatjuk-segítjük egymást.tartjuk a kapcsolatot és havi szinten legalább egyszer közös ebéd is van.a gyerekeink is mind joban vannak egymással(igaz h ők 1-13 éves korig vannak :)).jobbat nem is kívánhatnánk azt hiszem!(köszii Anyu és Apu!)
Viszont a Férjemnek van egy húga kb 2 évvel fiatalabb Nála és ha jol emlékszem már vagy 4 éve nem beszéltek és nem is találkoztak.
2018. máj. 15. 21:14
19/40 anonim válasza:
Van egy 2 évvel fiatalabb húgom és egy 14 évvel fiatalabb öcsém. A húgommal nagyon szoros a kapcsolatunk, a gyerekeink is szeretik egymást. Az öcsém most 20 éves, vele lazább, de jól kijövünk én is és a húgom is. Hetente többször találkozunk. Hálás vagyok a szüleinknek, hogy vagyunk egymásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!