Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kinek hány testvére van, és...

Kinek hány testvére van, és milyen a kapcsolatotok? Cssk ugy kíváncsiságból kérdem

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 13:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
63%

Egy öcsém van, két évvel fiatalabb nálam.

Gyerekkorunkban sokat veszekedtünk,öltük egymást.

Kamaszkorunk óta viszont legjobb barátok vagyunk, együtt buliztunk, rengeteg mindent együtt éltünk át.Neki 3 gyereke született, én vagyok a keresztanyjuk, nekem egy fiam és ő a keresztapja.Büszke vagyok rá mert mindent magának köszönhet amit elért, jó apa, jó testvér, nagyon szeretem.Anyu halála mindkettőnket nagyon megviselt de együtt könnyebb feldolgozni, segítjük egymást mindig.

2018. szept. 13. 12:59
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

Van egy 2 éves kishúgom. Imádom! :)

20/F

2018. szept. 13. 17:01
 23/40 anonim ***** válasza:
53%

Egy.

Gyűlölöm!

2018. szept. 13. 21:05
 24/40 anonim ***** válasza:
63%

Mi is öten vagyunk, ebből kettő féltestvér, de egyáltalán nem mutatkozik ez meg a kapcsolatunkban. Húgom 1 évvel fiatalabb csak, vele nagyon magyon közel állunk egymáshoz, van két nővérem, az idősebbek jobban megértjük egymást, vele 14 év korkülönbség van. A kisebbek anno rengeteget veszekedtunk, de ma már vele is jól kijovunk. Egyszem fiú tesonkkal kommunikálnunk a legkevesebbet, ő külföldön van sajnos.

Nagyon szeretem őket, nem tudom mi lenne velem nélkülük. Köszönöm! :)

2018. szept. 13. 22:57
 25/40 Kecskeméti Viktória válasza:
76%
Mi ketten vagyunk testvérek öcsém van! Mi ha nem látjuk egymást akkor meg is bolondulunk
2019. febr. 24. 19:29
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 27 évvel fiatalabb kishúgom, aki csak a féltestvérem. Hogy milyen a kapcsolatunk? Igazából? Remek még a nagy korkülönbség ellenére is. Nyílván nem olyan ez a kapcsolat, mint kis korkülönbségű testvéreknél, de igyekszem jó bátyja lenni. Ő 11 éves.
2019. febr. 24. 21:23
 27/40 anonim ***** válasza:
71%
1 öcsém van, sok éve nem beszéltünk.
2019. febr. 24. 23:59
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
9-en voltunk. Születésemkor az ikertestvérem meghalt, rá két hétre a legidősebb nővérem, így vagyunk 7-en,imádjuk egymást.
2019. szept. 17. 04:03
 29/40 anonim ***** válasza:
Hárman vagyunk. A bátyámmal nagyobb a kötődés, mint a húgommal, valószínű azért, mert a húgomat messzebb sodorta az élet és évente kb 3x találkozunk, tesóm meg a szomszéd városban lakik. Üdv.
2019. szept. 17. 10:04
 30/40 anonim válasza:
56%
1 no erem van aki 10 evvel idosebb es en oszinten utalom meg o sem szeret engem
2020. jan. 27. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!