Akinek van féltestvére, milyen a kapcsolatotok?
Két féltestvérem van. Ők édestestvérek. Anyukánk közös. Igazából függetlenül attól, hogy féltestvérek vagyunk, ugyanúgy vélekedünk egymásról, mintha édestestvérek lennénk.
Én nem ismerem az ő apjukat. Ők az enyémet igen. A bátyámnak nagyon rossz volt a kapcsolata az én apámmal, a nővéremnek se volt valami fényes.
Ettől függetlenül jóban rosszban kitartunk egymás mellett a testvéreimmel.
Három féltestvérem van, más városban élünk, szóval nyilván nem olyan szoros a kapcsolatom, mint nekik egymás közt, de azért testvérek vagyunk.
Apánk közös. Az anyai család nem tekinti őket rokonnak, én testvéreimnek tartom őket. Apám új felesége a kezdetektől úgy nevelte őket, hogy én is a testvérük vagyok. Kamasz fejjel emiatt volt, hogy az ottani rokonságtól megkaptam, hogy nekem milyen jó, két családom van. :) Nekem a gyerekkori fegyelmezést leszámítva sosem próbált mostohám lenni, inkább barátnői a viszonyunk.
Mióta felnőttem, kevesebbet vagyok náluk, főként a távolság miatt, de attól még ugyanúgy kedvelem őket.
A legidősebb húgommal egyébként most egy helyen dolgozunk, három hónap után tűnt fel valakinek, hogy ja ti nem édestestvérek vagytok? :) Akkor is véletlenül, mert meghallotta, hogy az anyjáról beszélgettünk.
Szóval, nekem ők ugyanúgy a testvéremék, és nem állok neki magyarázkodni, hogy "de csak félig". Maximum az orvosnál, ott is csak azért, mert bizonyos betegségek esetén fontos. :)
Szia. Nekem egy féltesóm van. Ő a nővérem. És van egy édes tesóm őaz öcsém.
Nővéremmel 10 év van köztünk, igaz már felnőttünk, és én vagyok a gyerekeinek a keresztanyja, ő meg az én fiamnak. Teljesen jól megvagyunk. Mintha barátnőm lenne. amikor én voltam kicsi ő kamaszodott, nem igazán tudtunk játszani együtt lógni stb. Idővel ahogy én is nagyobb lettem egyre jobb lett a kapcsolatunk☺.Nincs különbség hogy féltesó vagy édes.. Amúgy az anyukánk közös. Én nem ismerem az ő apját.
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!