Akinek van féltestvére, milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Melyik szülőtök közös? Nem volt problémátok a "mostoha" szülővel?2017. szept. 5. 08:45
11/12 Metionin válasza:
Egy van, apánk közös. Sajnos nem egy országban élünk, így ritkán találkozunk pedig csipázom a tesót. Mindenki azt hiszi hogy ikrek vagyunk mert ugyanúgy nézünk ki. Ő sohasem találkozott a faterral, én igen az ő anyjával és fogadott apjával. Szerintem ő szerencsésebb volt mint én mert bár elhagyta az apja, neki jó családja lett, míg én szívtam.
12/12 anonim válasza:
Két húgom van ikrek. Elég semleges a kapcsolatunk, sokkal fiatalabbak és messze is laknak, de azért szeretem őket. Apánk a közös, a mostohaanyámmal pedig jó a viszonyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!