Lányok, jo, hogy van idosebb fiutesotok?
Nyilván azoknak szól a kérdés, akiknek van vagy szeretnének, az mar lehetetlen, hogy legyen, de elképzelve miert lenne jo/rossz?
Es akinek van, miert jo vagy epp nem, hogy van?
A korotokat is írjatok le legyszi :)
Semmi jó nincs benne, hogy van 3 is. Az egyik anno fenyegetőzött meg az örökségét követelte, a másik egy hazudós, link alak, a harmadik meg egy ingyenélő szemétláda.
21/L
Nagyon jó, hogy van. Ö a legidősebb, összesen 3fiu van és én.
Mindig számithatok rá, a legjobb tesóm, nagyon szeretem. Nem is tudom eljépzelni milyen rossz lenne ha nem lenne.
21l én is
Nagyon jó, hogy vannak fiútesóim. 3 van, én vagyok a legkisebb. Azért jó, mert lehet velük beszélgetni, játszani, közös programokat szervezni. Néha picit rossz, amikor ketten lefognak és a harmadik csiklandoz, de nem bánom. Imádom a tesóim. :)
13/L
Volt egy halva született bátyám, ezért is fájdalmas nekem ez a kérdés. Mindig is szerettem volna egy bratyót, akivel együtt bohóckodhatunk, aki tippeket adhat a tanulásban, akinek a véleményét kikérhetem pl. öltözködés szempontjából. Sokat gondolkozom, hogy milyen lenne, ha lenne. Tényleg nagyon örülnék egy idősebb fiútestvérnek.
Nem értem, hogy egyesek hogy mondhatnak olyant a testvérükre, hogy ingyenélő paraszt, stb. Van egy húgom, és nagyon jó a viszonyunk. :)
14/L
Nagyon jó, hogy VOLT egy bátyám, a legjobb haverok voltunk, míg meg nem nősült, és a féltékeny kis szuka el nem marta a családtól, na meg tőlem. kedves bátyámból egy papucs lett, aki a felesége engedélye nélkül azt se kérdezi meg, hogy vagyok. De lehet, hogy már nem is érdekli...
29/N
Milyen sok lepontozás van itt :o
Amúgy nekem is van 2 bátyám. Ahhoz képest, hogy 2 különböző ember, és szinte semmi közös nincs bennük, nagyon jól kijönnek. Én már kis kolonc vagyok a nyakukon, mert 6 és 8 év van köztünk, de attól még imádom őket, és tudom, hogy ők is szeretnek (egy kicsit) :).
Az egyik a nagyon dumálos, szocializálódó személy, aki bár nem tanult jól, mégis jó marketinges lenne a nagy szájával :D és vele talán jobb a kapcsolatom, mert ő többet nyitott felém, és meghallgatott. A másik a visszahúzod (kissé türelmetlen :D), kitűnően tanuló személyiség, akivel bár már nem annyira jó a kapcsolatom, de azért még szeressük egymást :D
És igazából bármilyen korosztályba voltak (akár 16 éves önfejűek, akár 22 éves éredőek, és 30 éves bölcsek) mindig ott volt bennük az, hogy "ha a húgomnak baja lesz, én megverlek!".
Ezenkívül tőlük tanultam meg verekedni, xd bár, lehet erre nem kellene büszke lennem, de mégis jól jött egy-két helyen.
Tökéletesen megtanultam megvédeni magam lelkileg is, mert ők felkészítettek a nagyvilágra kisebb tétekbe :D
és még ma is marjuk egymást hülyeségekkel, de a lényeg, hogy még nem mondtunk olyant, amit megbánnánk (egymásról). Valamint a bátorítás... ez is sokat segített az évek alatt :D mert a szülői és testvéri bátorítás egészen más :)
Természetesen megvolt nálunk is a többnapos harag, de még összeszámolva az összes vitánk mint egy csattintásra elfelejthető, amikor pl. korházba vagy és ők felhívnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!