Lányok, jo, hogy van idosebb fiutesotok?
Nyilván azoknak szól a kérdés, akiknek van vagy szeretnének, az mar lehetetlen, hogy legyen, de elképzelve miert lenne jo/rossz?
Es akinek van, miert jo vagy epp nem, hogy van?
A korotokat is írjatok le legyszi :)
Nekem van egy 19 éves bátyám, és nagyon hullámzó a kapcsolatunk.
Sokat jár inni, fura baráti köre van, eléggé elszállt magától.
Mostanában kevésbé értjük meg egymást, sok a szóváltás, de remélhetőleg idővel "kinőjük" ezeket.
16/L
Kettő is van. Néha jó volt, de sokszor nem annyira. Nem szerettem harmadik gyerek lenni, a bátyáim mindig okoskodtak, próbáltak lenyomni, sokszor nem hagytak békén. A kisebbiket gyakran szívatják, sajnos.
29 éves vagyok, most már elvagyunk, mert felnőttünk és nem élünk együtt.
Nekem 4 bátyám van. Imádom mindet egytöl egyig. Anyukámék örömére én rosszabb lettem mint Ők 4-en együtt. :D Négy fiú zsiványsága veszett el apró lányban. :) Mindent megtanultam amit nem kellett volna. :) (szüleim örömére) Persze rengeteg jó dolgot is. Örülök, hogy Ők vannak nekem.
Miattuk lettem az aki most vagyok. Mára már mind felnőttek vagyunk (ki-ki a maga módján) és mindig számíthatunk egymásra. :)
25/N
Nekem nem jó, így alakult. az enyém is egy ingyenélő szemétláda, nem tanult, otthon lakik, barátai nincsenek a saját hibájából, csak a rezsit kell rá költeni, sosem beszélgettem vele, csak az "add ide a sót" témákat, van mellette, miatta kudarcom, bűnöm is. Röviden, jót nehezen tudok róla mondani, dehogynem, a havat elsepri.
Számomra hihetetlen, ahogy írtatok itt néhányat a bátyáitokról, akiknek normális, szerethető a kapcsolata, én ezt nem ismerem és ezért nem hiányzik. De már ezen nem kesergek, így alakult.
(30 fölöttiek vagyunk)
Az etykék hsz-ását megértem, hiszen én meg jobban örültem volna, nincs vagy ha fiatalabb lánytestvérem vagy nővérem lenne. Gondolom én, sosem tettünk volna keresztbe egymásnak. Aztán meg kitudja...
Én nem bírnám elképzelni nélküle, nagyon jó hogy van. Bár nem lakik itthon, hétvégente hazajön, és fősuli mellett dolgozik, maga fizeti az albérletét.
én 13/L a bátyám 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!