Nektek rosszul esne, ha a tesótok törölne titeket facebookról?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy nem volt köztünk soha vita, mert ő az a magában őrlődő típus, nem szeret konfrontálódni. Ő 30/f én 25/n.
Amiről tudok, hogy neki nem tetszik az az, hogy nekem nincs hitelem - neki több is behajtónál van. Én azt dolgozom, amit szeretek, ő kénytelen fizikai munkát végezni (bár a jelenlegi munkahelye nem rossz). A párommal vettünk egy lakást, ő a párjával kb. ugyanannyiért autót. Mi babát várunk, ők csak nyüglődnek.
Erre azt látom a napokban, hogy törölt a fb ismerősei közül. Mit mondanátok?
2018. ápr. 23. 00:18
31/31 anonim válasza:
Az én tesóm profibban csinálta, azt kamuzta, hogy törölte magát, közben csak másik profilt csinált.
Mondjuk én már nem vgyok fent.
Ha ilyen mentalitású a tesód, jobb nem is mélyíteni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!