Ti mit csinálnátok, ha a tesótok folyton telózna?
Figyelt kérdés
A testvérem mindig játszik valamivel, pl. ma is a vonaton jöttünk és nekem nincs telóm neki meg van. Ő végig dumált valakikkel, én meg nem tudtam mit csinálni. :( 12 éves vagyok és lány.2018. jan. 19. 13:13
2/13 anonim válasza:
Régebben ilyenkor olvastak az emberek. Könyvet, újságot, akármit. Vagy nézték a tájat. Persze ez manapság már elég retro dolog.
3/13 anonim válasza:
Nem csinálnák semmit. Telózzon ha neki az jó.
4/13 anonim válasza:
Ez az ő dolga. Én vittem volna egy könyvet és rajztömböt, nem szoktam unatkozni.
8/13 Metionin válasza:
Az enyém is állandóan telózik de én leszarom, addig is csendben van :D
Utazáskor viszont érdekes módon ő is olvas mint én.
9/13 anonim válasza:
Te képtelen vagy lefoglalni magad ezért a tesódnak szolidaritásból veled kellett volna unatkozni vagy hogy? Könyv, újság, rejtvény. A vonatozást akár tanulásra is használhatod, megírod a leckéd és akkor otthon már annyival kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!