Ti csinálnátok szexi képet a tesótokról?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk megkérne a nővéretek/húgotok, hogy készítsetek róla egy valószínűleg kapcsolatteremtés céljából csinált képet, akkor megtennétek?2017. júl. 28. 20:30
1/13 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ez alapból rosszul kezdődik.. "Kapcsolatteremtésből" Szexi képeket csinálni? Csak nehogy aztán másnap már a Rosszlanyok.hu-n legyen. :D De egyértelműen NEM Hülyeség az egész. Neten ilyen képet érteles ember nem küldözget magáról.
2/13 anonim válasza:
Felröhögtem a kérdésen, mert csak fiútesóim vannak :D Egyébként nem, nem csinálnám meg.
Mivel egyben húg és nővér is vagyok: a tesóimat se kérném meg ilyesmire. Ha kísértést éreznék ilyenre, akkor elmennék profi fotóshoz, aki nagyon szép és esztétikus fényképeket csinál, nem közönségeseket. Nyilván ő tudja, hogy milyen póz a legelőnyösebb, a legszexibb, míg a tesók csak habognának.
3/13 A kérdező kommentje:
habognának? ha megmondanád nekik, milyet csináljanak, olyat tennének. :)
2017. júl. 28. 20:49
4/13 anonim válasza:
Én nővérként mondom hogy én nem kérném meg az öcsém ilyenre. Már alapból nem csinálnák ilyet. Ha meg mégis akkor én valaki olyat kérnék meg aki ért hozzá egy profi fotóst.
5/13 anonim válasza:
Nem, és el is mondanám neki, hogy ne csináljon ilyen hülyeséget, hogy szexi képet küld valakinek.
6/13 A kérdező kommentje:
:) ez aranyos. Én viszont olyanra gondoltam, hogy lehet azt ennek-is annak is érteni. Pl képsorozat, és akkor az egyik kép., akár provokativabb lett a többinél. Mint gyerekkorunkban, amikor nem mertük elmondani, hogy cigizünk és akkor a bevásárlólista végére hagytuk a cigit. :D
2017. júl. 28. 21:27
7/13 anonim válasza:
De én szivesen csinálok szexi thug lifeos képet XD😈😈😈😈
9/13 anonim válasza:
Én szoktam meg kérni,hogy csináljon rólam meztelen,fehérneműset igaz én csak a páromnak küldöm általában.36N
10/13 anonim válasza:
Nem ,mert az ilyen képek csak egyre jok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!