Ti csinálnátok szexi képet a tesótokról?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk megkérne a nővéretek/húgotok, hogy készítsetek róla egy valószínűleg kapcsolatteremtés céljából csinált képet, akkor megtennétek?2017. júl. 28. 20:30
12/13 Metionin válasza:
Én már csináltam. Mármint nem aktképet csak ilyen "baromi szexi avgyok és ezt tudom" típusúakat. Mellesleg fiútesóm van, a képeken félmeztelenül pózol és ennyi. Egy lánytesóval már lehet hogy másképp állnék a dologhoz, mert a lányokon több szexualizált testrész található, ami nagyobb bajt okoz ha netalán kikerül a világhálóra.
13/13 anonim válasza:
Én 1x csináltam ilyet, bátyámat kértem meg hogy csináljon pár bugyis képet.. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!