Ti barátkoztok a tesótok barátaival? A baráti társaság
tagjai vagytok?
Hárman vagyunk testvérek. Nem vagyunk egymás baráti társaságának a részei, nem járunk el a másik barátaival, vagy a másikkal, ha a barátaival van. Persze előfordul olyan program, amin valaki barátai meg mi is ott vagyunk (pl. egy mozizás, korizás, színház), de nem járunk a másik társaságába rendszeresen. Ha átjön valaki, vagy találkozunk valakivel, akkor nyilván kedvesek és barátságosak vagyunk, szívesen beszélgetünk a másik barátaival, szívesen megismerjük őket.
2016. jan. 19. 20:50
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Légyszi azt is írjátok le, mekkora a korkülönbség.
3 lánytestvér. Nővérem és köztem másfél év a húgom és köztem 3 év van. Egyikünk sem barátkozik a másik baráti társaságával, mert nem vagyunk egy hullámhosszon. Köszönés van de ennyi.
2016. jan. 19. 20:59
4/15 A kérdező kommentje:
Ketten vagyunk lányok, 3 év a javamra.
Általánosban messze laktunk a sulitól, mindenki más a kerületben, így ha felmentem valamelyik barátnőmhöz, vittem a húgomat is. Ismerte a csajokat, jól elvolt velük, az egyetlen egyke barátnőm imádta. Meg aztán az ő legjobb barátnője meg az én legjobb barátnőm testvérek voltak, így náluk is lógtunk.
Középsuliban az én barátnőim Pesten kívül laktak, így főleg a húgom barátnői aludtak nálunk, velük is jól kijöttem. Az egyikük nekem is a barátnőm lett, együtt jártunk moziba, nemsokára megyek az esküvőjére.
Egy másik barátnője meg a munkatársam lett.
2016. jan. 19. 21:12
Általában nem jellemző, de vannak kivételek. 3 évvel fiatalabb öcsémnek van olyan volt osztálytársa, akivel jobban tartom a kapcsolatot, mint ő. Közös hobbi/érdeklődési terület miatt.
2016. jan. 19. 22:27
Régen, még gyerekkorunkban voltak közös barátaink/haverjaink. Na meg ugye ha valaki átjött, akkor is elvoltunk közösen, de azért megvoltak a külön barátságok is.
Most így felnőtt korban meg aztán végképp nincs közös társaságunk, alapból külön suli, külön ismerősi kör, külön meló. Sőt már egy városban sem vagyunk :D Amúgy 4 év van köztünk.
2016. jan. 20. 01:49
Egy öcsém van, ő 26 éves, én meg 29 (nő). Némelyik barátját ismerem, ahogy ő is az enyémeket, de nem mondanám, hogy ugyanaz lenne a baráti társaságunk. Vannak olyan barátai, akikkel régebben elmentünk közösen szórakozni, vagy nekem is olyan barátaim, akikkel öcsém is szívesen eljött, de azért nem igazán ez volt régebben sem a jellemző. Viszont például a férjem és öcsém iszonyúan jóban lettek egymással, ők simán eljárnak ketten is ide-oda.
2016. jan. 20. 07:37
Bátyám 35, én 29 (nő), én része vagyok az ő baráti társaságának, de ő nem az enyémnek. A barátaimat szinte csak elbeszélésekből ismeri. Ebből is látszik, mennyire antiszoc vagyok. :D
2016. jan. 20. 08:26
10/15 ReniVagyok:3 válasza:
Szia Betti vagyok. Nekem van egy batyam aki 25eves es en 17eves vagyok. Ha atjonnek hozzank en mindig veluk vagyok. Van sok 20 ev alatti ismerose is. Szilveszterkor is jol elvoltunk birtak engem. Imadom oket. Nagy vadbarmok :)
2016. jan. 20. 15:45
Kapcsolódó kérdések: