Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti barátkoztok a tesótok...

Ti barátkoztok a tesótok barátaival? A baráti társaság tagjai vagytok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 20:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az én bátyám 9 évvel idősebb, én lány vagyok, és sose forogtam a baráti társaságában, maximum köszöntünk, meg a kedvesebbek megkérdezték, hogy vagyok. Nekem olyan meglepő volt, mikor suliba mentem, és mondjuk szülinapom volt, csomó meghívott bekönyörögte, hogy hadd hozhassa a kistesóját is. Nem volt baj, csak nem értettem, miért jó ez olyan lánynak, aki engem kevésbé ismer.

2016. jan. 20. 21:03
 12/15 anonim válasza:

Mi is 3-an vagyunk testverek. Van egy batyjam es egy hugom. En is lany vagyok. A batyjam baratkozik,es elegge kijon az en barataimmal. En az oveivel annyira nem,csak nehannyal. A hugom barataival nem nagyon szeretek baratkozni...az en baratnoim tobbszor vannak nalam,de a hugom csak nehannyal jott ki..

16/L

2016. jan. 27. 20:25
 13/15 A kérdező kommentje:
És elmentek egymás szülinapjára meg ilyenek? Csak ismeritek/haverkodtok, vagy tényleg sokat lógtok együtt?
2016. jan. 27. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Rendes és jófej vagyok a hugom barátaival ahogy ő is az enyémeimmel, de hozzá teszem mink külön személyiségű és érdeklődésű körökbe tartozunk. Minden esetre az csak jó ha jóba vagy másokkal :)
2016. febr. 17. 16:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. febr. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!