Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek rosszul esne, ha a...

Nektek rosszul esne, ha a tesótok törölne titeket facebookról?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem volt köztünk soha vita, mert ő az a magában őrlődő típus, nem szeret konfrontálódni. Ő 30/f én 25/n.

Amiről tudok, hogy neki nem tetszik az az, hogy nekem nincs hitelem - neki több is behajtónál van. Én azt dolgozom, amit szeretek, ő kénytelen fizikai munkát végezni (bár a jelenlegi munkahelye nem rossz). A párommal vettünk egy lakást, ő a párjával kb. ugyanannyiért autót. Mi babát várunk, ők csak nyüglődnek.

Erre azt látom a napokban, hogy törölt a fb ismerősei közül. Mit mondanátok?

2018. ápr. 23. 00:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

15-ös:

A te első hozzászólásodból meg nem derült ki, hogy szartok egymásra a tesóddal, viszont megtévesztő és hiheti azt a kérdező, hogy tök normális, ha valakit nem zavar, ha az történik, ami. Mert a te esetedben érthető a reakciód, de a kérdezőében már nem állna meg, mivel vannak olyan testvérek, akiknek normális a viszonya. És ha ilyenkor változik valami, az bizony okot ad arra, hogy ne szarja le az ember.

Az, hogy ti már gyerekkorotok óta utáljátok egymást és amióta kirepültetek nem is tudtok egymásról, így ha megmurdelna se érdekelne téged, az egy dolog, de egy normális viszonyban igen is érdekel, ha vmi változik.

2018. ápr. 23. 09:44
 22/31 anonim ***** válasza:
37%

Régen a parasztnénik ültek kint a kispadon a ház előtt, és pletykálkodtak mindenkiről.

Csak ma már ezt fészbúknak hívják!!

2018. ápr. 23. 10:16
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

Én tavaly töröltem a tesómat.Igazából tudom,h ettől még elér,ha annyira akar,ez csak jelzés volt részemről,h vegyen vissza,de azóta sem beszéltünk.

Az a baja hogy jóban vagyok anyukánkkal("miatta" költözött külföldre,nem tartják a kapcsolatot)és folyton beszólt,hogy jól van játsszuk akkor meg a happy családot anyucikával,meg tüncimüncizgessek csak anyuval majd meglátom mekkora szörny és tönkre fog tenni. Én meg már nem vagyok hajlandó ezekről vitatkozni,én tök jóban vagyok anyuval,16éves vagyok, nem fog befolyásolni hogy csak azért is veszekedjek anyuval,mert ő anno mindig veszekedett... ki kíváncsi erre?

Kérdező!Biztos megvolt az oka,nem szoktál lenézően viselkedni vele?

2018. ápr. 23. 10:43
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem a facebookon élem az életem, de mivel tesóm külföldön lakik és evente kb 3szor jön haza, így igenis csak ott tudtuk tartani a kapcsolatot.

Én nem szoktam kirakni a csilli villi életem (amúgy nem az...), alig osztok meg valamit. Persze a babahír kikerült, de az is csak a 20. héten, nem azonnal a pozi teszt után. Én inkább a csoportokban vagyok aktív, azt meg ő nem is látja.

Ráadásul ő sem túl aktív face-n, munka mellett nincs is rá ideje, tehát ez egy egyértelmű üzenet volt részéről...

2018. ápr. 23. 11:30
 25/31 A kérdező kommentje:
Sosem viselkedtem vele lenézően, most is inkább csak sértettségből írtam, amit. Ő pl. otthagyta a sulit, érettségije sincs, de ezt soha nem hozta fel senki a családban, mivel azóta rendesen dolgozik, sosem lumposkodott... csak hát a hitelek... de arról meg nem én tehetek. Kicsit úgy érzem, hogy ő most mindenkit hibáztat saját maga helyett, akinek jobb nála.
2018. ápr. 23. 11:33
 26/31 babyboom567 ***** válasza:
45%

Nekem apám nem ismerősöm,nincs ilyesmire szükségünk,telefonon személyesen tartjuk a kapcsolatot.

Különben kérdezd meg,hogy miért csinálta.

2018. ápr. 23. 11:40
 27/31 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy tényleg jelöld be, és ha nem jelöl vissza akkor "aggódj". Nekem is volt olyan tavaly,hogy rám írt egy bnőm hogy miért töröltem és mit gyerekeskedek közben nem töröltem és más sem léphetett be hozzám...Random embereket töröl a facebook :D
2018. ápr. 23. 11:58
 28/31 anonim ***** válasza:
20%

Ha nekem szólt a válasz (15-ös vagyok), nekem az az 1 válaszom volt itt. És tény, hogy gyerekkorunkban szar volt a viszony, de ez pont rendeződött, miután nem éltünk együtt.

December óta van teljesen megkattanva megint, azóta csak húsvétkor találkoztunk anyámnál. Akkor szintén elborult az agya, a nagyobbik gyerekem (8 éves), aki előtte kedvelte a nagybátyját, kérdezgeti, hogy ugye nem kell vele találkozni... Ki tudja, épp hol csövel, közben anyámat húzza le, ahol tudja. Na ezért nem vagyok rá kíváncsi.

2018. ápr. 23. 13:27
 29/31 anonim ***** válasza:
94%
Hm nekem ismerős ez a hozzállás a részedről. Hugom is így gondolkodott mint te. Ha én kaptam valamit, addig hisztizett még ugyan olyat nem kapott. Ez felnőtt korunkra is megmaradt. Bejelentettem, hogy eljegyeztem a párom, érdekes mód egy fél évre őt is. Ha bejelentettem, hogy gyermekünk lesz (sajnos akit el kellett engednünk), képes volt szintén bevállalni. És nem felejtem el neki, hogy egész végig arra ment ki a játék, hogy szét szakítson miket. (Képes volt menyasszonyomnak olyanokat mondani a hátam mögött, hogy nekem 300 lett a vérnyomásom szegénykém meg sírt. Annyit mondhatok,hogy a gyerekkel kapcsolatos. Akkor leállítottam, hogy szálljon ki az életem/tünkből. Rám ne számítson semimilyen téren. Ezek után nem maradok szeretetszolgálat. És még neki állt feljebb. Akkor tiltott le. Azért van egy határ az irigység / testvéri rivalizásás és az önérdek között. Ezek után ő is a stabil családanya és menyasszony szerepében díszeleg, de milyen áron? Attól, hogy neked az a meglátásod, jobb az életed? Ő sem boldogabb. Meg van neki a saját baja, az orra alá dörgölöd lenézően és ezek után még bájologjon veled? Egyszer is megkérdezted, miben segíthetsz? Az egy dolog, hogy milyennek akarod látni, de lehet ő így boldog csak ezek után nem kíváncsi rád. És akkor arról nem is beszélve hogy érted el eddig a céljaidat? Hugomnak a szüleink megvettek mindent, és ő ugyan így hát azért ő küzdött meg. Mit hogy a kocsidat elvitted leműszakiztatni?! És az állandó segítség és pénz mellett tudom mire fáj még a foga. De azt nem fogja soha a büdős életben elérni. Bocsánat hogy elkalandoztam. De a lényeg, engem azért tiltott, mert ott látta mindig ha elmentünk valahova viszont a völegénye meg sehova nem viszi (küldödre rokonahoz is egyedul ment..) úgy boldogtalan ahogy van, de hat ... Kivül fényes belül rohad.
2018. ápr. 23. 14:06
 30/31 A kérdező kommentje:

29-es: ilyenekről nálunk szó sincs. Soha egy szem vitánk nem volt, csak azóta orroltam meg rá, hogy ő és a barátnője a hátunk mögött anyumnak nem tetszésükrt fejezték ki a lakásvásárlás kapcsán. A gyerekhez sem gratuláltak. De én ezek miatt sosem balhéztam, én nem irigykedtem mikor ők 8milliós audival jöttek haza, vagy a legújabb, legmenőbb telefonokkal. Sőt, mondtam is, hogy milyen jól haladnak. Én pl. még mindig a 5+ éves galaxy s3-as telefonom használom, de legalább hitelem sincs. Emiatt nehogy én legyek a sz.r testvér.

Pl. sokat nyereményjátékozok (nem szerencse), ami kapcsán sok olyan helyre és olyan dolgokhoz jutottam/jutottunk, amikre amúgy nem lenne pénzünk. Ezekhez sem tudtak egyszer sem gratulálni vagy velem örülni, pedig tényleg nem vagyok sem dicsekvős, sem felhánytorgatós.

Azok inkább ők. A mai napig hallani tőlük, hogy ők mennyit fizették anyu helyett a számlákat, mikor én még tanultam....

2018. ápr. 23. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!