Nektek rosszul esne, ha a tesótok törölne titeket facebookról?
Előre leszögezem, hogy nem volt köztünk soha vita, mert ő az a magában őrlődő típus, nem szeret konfrontálódni. Ő 30/f én 25/n.
Amiről tudok, hogy neki nem tetszik az az, hogy nekem nincs hitelem - neki több is behajtónál van. Én azt dolgozom, amit szeretek, ő kénytelen fizikai munkát végezni (bár a jelenlegi munkahelye nem rossz). A párommal vettünk egy lakást, ő a párjával kb. ugyanannyiért autót. Mi babát várunk, ők csak nyüglődnek.
Erre azt látom a napokban, hogy törölt a fb ismerősei közül. Mit mondanátok?
Örülj neki, hogy tiszta vizet öntött a pohárba, és ezzel nyilvánvalóvá tette, hogy testvérként téged hova helyez az életében, Legalább nem kell attól tartanod, hogy szívességeket akar kérni.
Másrészről: van némi lenézés abban, ahogyan róla beszélsz, kötve hiszem, hogy "nem tetszik neki, hogy nincs hiteled". Inkább csak irigy, hogy jól alakult az életed, Te jól csinálsz valamit, ő meg nem, és vannak olyan hibák, amiből nem lehet egy csettintésre kimászni (pl. hitelek)...Nyilván nem akar úton útfélen szembesülni az összehasonlítással, amit Te magad is megteszel, gondolom, rokonoktól is kapja az ívet, és nem akarja bámulni a tökéletes életed, miközben őt elkönyvelik lúzernek. Hagyd rá, élje mindenki úgy az életét, ahogyan szeretné!
10-es, itt azért nem egy nem vérszerinti rokon tiltotta le, hanem a testvére, azért ez nem olyan, amit az ember csak úgy vállatvonva félredob. Ha igen, akkor nem is érdemel semmilyen normális emberi kapcsolatot, mert nem számít neki.
Egy normális embernek, ha egy szerette vagy egy hozzá közel álló személy hirtelen kiiktatja az életéből (nem feltétlen face), akkor azért az ember szeretné tudni, hogy miért, főleg ha egy közvetlen hozzátartozóról van szó.
Aki így áll hozzá, hogy hát "szíve joga, nem érdekel", annak soha nem is volt fontos a másik, nem is tud szeretni és értékelni, és nem is érdemel mást, csak hogy olyanok vegyék körbe, akiknek szintén ilyen félvárról veszik az emberi kapcsolataikat.
Rosszul esne. De én hasonlíthatatlanul jobb helyzetben vagyok nálad!
Mert engem nem törölt a facebookról a testvérem.
Ennek valószínűleg egyik oka: nem vagyok fent az arckönyvön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!