Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretem a testvéremet....

Szeretem a testvéremet. Valójában ő a példaképem volt kis koromban, de féltékeny vagyok rá amikor mindig csak rá figyelnek. Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés
Sok mindenen keresztül mentem a tesómmal, nem volt túl szép gyerekkorunk, ezért erősebb lett a kapcsolatunk. De amikor elment egyetemre hogy ne legyen itthon (apám miatt) akkor már nem beszéltünk annyit és ő is megváltozott. Azóta egy hónapban beszélünk 1x. De még mindig szeretjük egymást persze. Nagyon hiányzott amikor elment ő volt az egyetlen barátom. Már azóta megszoktam H nincs itt eltelt jó pár év. De amikor újra látjuk egymást vagy elmegyünk.egyutt a rokonokhoz mindig csak vele beszélnek, foglalkoznak. Vele kedvesek , felé nyitottak. Öt mindig megdicsérik. Apám is mindig összehasonlítgat minket és állandóan megaláz engem, mert őt kiemeli. Mindig úgy érzem hogy engem senki sem szeret. Ilyenkor el is huzok hogy egyedül legyek mert rám jön a sírás. És tök gáz mert senki sem jön utánam csak néha anya. Hogy milyen hülye vagyok H féltékeny vagyok. Én is szégyellem magam olyankor, mindenki csak megalázóan néz vagy inkább szánalmasan.. de tényleg velem senki nem.foglalkozik. mindenki csak őt szereti jobban, ez nagyon fáj.

2018. febr. 18. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nemcsak szanalmas vagy hanem féltekeny es irigy is, mind magad korul forogsz es magadat sajnaltatod.

Szerintem meg nem voltal rendre téve azert hisztizel.

2018. márc. 10. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:

En anyud helyett nem mennek utannad amikor hisztizel es sértődsz.

Es tudod miert? Mert ez manipuláció.

Az önsajnalattal manipulalsz. Velem ez nem mukodne az biztos. Tanulj rendesen viselkedni es szembe nezni a problemaval ahelyett hogy masban keresned a hibat

2018. márc. 10. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!