Hogy szoktassam le errol a 6 eves hugomat? (youtubeon olyat nez ami nem neki valo)
Figyelt kérdés
szoval... en 14f vagyok es van egy 6 eves hugom,aki kapott egy telefont karacsonyra. ( kommentbe biztos jonnek majd ,hogy minek neki ,de oszinten en se tudom minek egy 6 evesnek) es folyamatosan youtubozik. ezzel meg nem is lenne nagy baj,ha valami nornmálisat nezne.. tehat egyszer nagyon kicsi es bogyo es babocát meg micimackot meg ilyeneket. Maskor meg Monikat azzal a "mollyka val,meg followanna meg viszkok fruzsi... es ilyen fo.s sminktippeket meg "challange" videokat.. meg van egy nagy kedvence valami 8 eves "kicsomi" sz.ar. na mindegy ezzel már kiidegeli a csaladot anya már sokszor szolt neki hogy nezzen valami normálisat apa meg mar el is vette tole a telefont egyszer es kb 3 nap után adta vissza. egyszer már bekapcsolta azt a polla khhmm k.ur.vát. na azzal már betelt a pohár és akkor megint elvették tole a telefont. de ha visszakapja megint csak ilyen viszkok fruzsi stb megy. de tobbet ezt a pollát mar nem nezheti. nagyon idegesito tud lenni. minek neki smink tipp meg challange video? miért nem tud olyan lenni mint egy normalis 6 eves? de mondom egyszer mesezik meg játszik a szobalyaban,maskor meg már nagynő es nezi ezekezet a sz.ar.okat...2018. febr. 16. 23:34
31/32 anonim válasza:
Ha emeletes lakásban laksz, elveszed a telefont => ledobod a földre izomból => összeszeded => kinyitod az ablakot => kidobod az ablakon a telefont => bekapcsolod a tv-t => berakod a Micimackót => megfogod a tesód => leültetted a tv elé => megmondod neki "Most ezt kell nézned". Ha nem cselekszik 1 bot ütés.
Ha kertes házban laksz vagy földszint, első, második emelet akkor, megfogod a telefonját => fúrsz bele 6db lyukat ütvefúróval (fontos, hogy a padlót is átfúrd) => szét ütöd kalapáccsal => kimész a kertbe => elfordulsz észak kelet felé => elhajítod a telefont => bekapcsolod a tv-t => berakod a Micimackót => megfogod a tesód => leültetted a tv elé => megmondod neki "Most ezt kell nézned". Ha nem cselekszik 2 bot ütés.
32/32 anonim válasza:
Évek óta nézem ezeket a youtuber lányokat (Polla, Fruzsi...) Velük nincsen semmi baj, teljesen normális tartalmakat csinálnak, régóta követem öket, már felnöt nö vagyok és nem tettem fel emiatt a közösségi oldalakra egy darab csücsöritös, k.rvás képet sem... A probléma azzal van, hogy a kislány bármit elérhet a youtuben, és sajnos nem csak ilyen videósok vannak, hanem vannak olyanok is akik mutathatnak negatív példákat a kicsinek. El kell töle venni a telefont, még jó pár évig nincs rá szüksége. Próbálj beszélni a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!