Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy szoktassam le errol a 6...

Hogy szoktassam le errol a 6 eves hugomat? (youtubeon olyat nez ami nem neki valo)

Figyelt kérdés
szoval... en 14f vagyok es van egy 6 eves hugom,aki kapott egy telefont karacsonyra. ( kommentbe biztos jonnek majd ,hogy minek neki ,de oszinten en se tudom minek egy 6 evesnek) es folyamatosan youtubozik. ezzel meg nem is lenne nagy baj,ha valami nornmálisat nezne.. tehat egyszer nagyon kicsi es bogyo es babocát meg micimackot meg ilyeneket. Maskor meg Monikat azzal a "mollyka val,meg followanna meg viszkok fruzsi... es ilyen fo.s sminktippeket meg "challange" videokat.. meg van egy nagy kedvence valami 8 eves "kicsomi" sz.ar. na mindegy ezzel már kiidegeli a csaladot anya már sokszor szolt neki hogy nezzen valami normálisat apa meg mar el is vette tole a telefont egyszer es kb 3 nap után adta vissza. egyszer már bekapcsolta azt a polla khhmm k.ur.vát. na azzal már betelt a pohár és akkor megint elvették tole a telefont. de ha visszakapja megint csak ilyen viszkok fruzsi stb megy. de tobbet ezt a pollát mar nem nezheti. nagyon idegesito tud lenni. minek neki smink tipp meg challange video? miért nem tud olyan lenni mint egy normalis 6 eves? de mondom egyszer mesezik meg játszik a szobalyaban,maskor meg már nagynő es nezi ezekezet a sz.ar.okat...

2018. febr. 16. 23:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Mivel egyik csatornát sem ismertem ezelőtt ezért vettem a fáradtságot és rákerestem mindre. Rosszabbra számítottam. Én úgy gondolom, hogy Polla és Viszkok Fruzsi kivételéve egyikkel sincs túlzottan probléma. Az első kettővel is csak az a baj, hogy az inkább a tinédzsereknek/fiatal felnőtteknek szól.

Inkább magával azzal van baj, hogy van neki telefonja. Illetve ami elszomorít az, hogy ahelyett, hogy 6 évesen csinálná a kézműves dolgokat amiket pl.: Kicsomi és Mónika mutat csak nézi őket. Van neki elég játéka? Lego, gyurma, stb?

Én ebből csak azt látom csak, hogy szegény lánnyal konkrétan a kutya se foglalkozik, aztán amikor meg lefoglalja magát meg nem tetszik. Megjegyzés: A Micimackó és a Bogyó és Babóca olyan szinten konfliktusmentes és lagymatag, hogy nem is csodálom hogy az jobban leköti, hogy egy adag slimeot gyurmáznak.

2018. febr. 17. 01:37
 12/32 A kérdező kommentje:
fonoman szolva ki van nyalva a segge, tele van a szobálya jatekokkal. minek neki telefon ? nem tudom... de megkapta mert folyamat azzal szekálta anyuékat. ja azt elfelejtettem ,hogy ezen kivul megy meg mindenféle musicly vagy mi.. az a lenyeg ,hogy igy ő is becsatlakozik ebbe a mostani szar társadalomba,ő is majd egy kis szuz kur.va lesz tizenévesen. tudom ez igy eleg durva kijelentés,de na... egyebkent nem tudom hányadik kommentelo irta ,hoy nem foglalkozunk vele. na ez nem igaz. sokszor játszom vele én is a tesom is,de mint mondtam egyszer tok normális aki játszik el van,egyszer meg musicly meg tököm tudja milyen fog..yatekos challange videok... multkor láttam azt nezte ,hogy " yoga kihivás" es igy feltettem magamban a kerdest ,hogy "miafasz?!" :DDD erre már en is rájottemezt anyamák cseszték el a telefonnal... elba..szott egy generácio...
2018. febr. 17. 03:21
 13/32 A kérdező kommentje:
ebben a pillanatban szolt rám anyám eskuszom ,hogy miért foglalkozom azzal,hogy ő mit néz :DDD azt mondta "nem ,armand ő is animét fog nezni" ( igen én szoktam nezni animét) erre en azt válaszoltam ,hogy " nem inkább nezze a follow annat" ( ironia volt) erre mondta a hugom ,hogy "fogd már be,te meg a bartost nezed" lol. egyszer látta ,hogy rohogok bartoson ,valami montage video volt. na mindegy nem ez a lenyeg ,nem vagyok en bartos fan ,de kidobta a youtube azt a videot,megneztem es jot rohogtem rajta, o pedig látta ,hogy azt nezem. :DDDD Egyebkent koszonom ,hogy ilyes gyorsan ennyien irtatoszerintem ezután mégtobbet foglalkozom vele,játszom vele és igy majd szepen lassan leszokik rola.
2018. febr. 17. 03:28
 14/32 A kérdező kommentje:
de egyebkent ebben még az a fura ,hogy anyám egyszer mondja neki ,hogy kapcsolja ki, egyszer meg ugy van vele,hogy had nezze. tehat ha valami sminkes vagy valami olyan videot nez amiben a lány csinálja hajat akkor nem szol,ha meg valami monika vagy kicsomi akkor szol neki ,hogy nyomja ki. nem tudom lehet en vagy az "ódivatu" 14 evesen :DDDD De szerintem 6 evesen sminkes videokat nem kéne nezni. vagy ezzel nincsen semmi baj ? ertem en,hogy lány es erdeklik az ilyen dolgok de 6 evesen? vagy csak én vagyok ekkora gyoker ,hogy szerintem ez baj?
2018. febr. 17. 03:34
 15/32 anonim ***** válasza:
89%
Szoval, mikor anyadnak nincs ideje, vagy tojik a hugodra, akkor hadd nezze. Teljesen igazad van, kerdezo, kar, hogy szuleid nem nevelik a gyerekuket. Majd ha neked is lesz csaladod, tudni fogod mit hogy an ne.
2018. febr. 17. 04:41
 16/32 anonim ***** válasza:
47%
Latom te es resold sem semmi! FB tele szelfikkel, csucsuritessel, sero belovessel, pozolassal. Ti is 6 evesen kezdtetek?😂
2018. febr. 17. 04:47
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Resold - tesod
2018. febr. 17. 04:48
 18/32 A kérdező kommentje:
fb tele szelfikkel ???? egy szelfim nincs fbn. a tesomnak meg pláne. nem hat evesen kezdtem :) 12 voltam mikor megkaptam az elsot,azt is csak a suli miatt,hogyha beertem,tudjam hivni anyamat.most meg nincs is telom , elejtettem es bedoglott. szerintem te rossz proflilra találtál rá
2018. febr. 17. 05:14
 19/32 A kérdező kommentje:
15. ez nem igy van. anyám sokat foglalkozik vele. ok ketten jol elvannak egymással, pl ha anyám eppen sutit sut ,akkor hivja oda a hugom,na akkor a hugom ugy sprintel :DD szereti az ilyen konyhai dolgokat :D es ketten csinálják, beszelnek mi volt a suliba,szoktak egyutt játszani,viszi boltba,baratnohoz. nem szarja le egyatalán. mint irtam,csak akkor szol ha valami monika megy,de ha valami "noi dolog" ilyen hogy kosd fel a hajad stb, akkor nem szol,gondolom ugy van vele ,hogy hát ő is lány had nézze,csak nekem picit fura ,hogy ezt 6 evesen kell. de lehet ez már az en gyokersegem. nem tudom nekem fura ,hogy egyszer egy igazi kislány aki mesezik es játszani akar velem (bagy eppen mással) egyszer meg szinte már tini ,aki belebujik a telefonba. de hát na,tul sok dolog lett neki megadva,el lett kenyeztetve. ezt ugy mondom mintha en nem kaptam volna meg mindent :D de azert az kulonbseg ,hogy en telefon helyett legot kertem,meg kis autot :D
2018. febr. 17. 05:24
 20/32 A kérdező kommentje:
jeez most nezem szobájában t ly al irtam ,te jo ég :DDD
2018. febr. 17. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!