Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 15 éves húgom engedély nélkül...

15 éves húgom engedély nélkül felveszi a ruháim és használja a sminkjeim, parfümöm. Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
Hiába szólok neki, újra és újra megteszi. Ha szóvá teszem, anyuék azt mondják, hogy ne legyek undok. Ezzel még inkább azt érzi, hogy megteheti.
2017. aug. 19. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát a szüleidnek többször fel kéne tüntetni, hogy felveszi a ruháidat. Azért mondják hogy ne legyél undok, mert ha kinövöd akkor az övé lesz szerintem.

Ha a szobádhoz va kulcs akkor meg zárd be és ne engedjed be a szobádba a húgodat.

2017. aug. 19. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem minden ilyen alkalommal vedd fel anyukád egyik ruháját, vagy használd a parfümjét. Akkor talán jobban átlátja, hogy milyen érzés neked.
2017. aug. 19. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Velem is ugyanezt csinálja a nővérem és amikor szólok a szüleimnek, még én vagyok leb4szva..Mivel idősebb nálam, nem igazán tudok vele mit csinálni, de ha a fiatalabb testvérem csinálná ezt és többször is szólnék neki, mégse hagyná abba, úgy szájba verném, hogy a fal adná neki a másikat. Az ilyen elkényeztetett 3,14csák csak így fogják fel, hogy nem tehetnek meg mindent.
2017. aug. 19. 13:50
 4/10 Metionin ***** válasza:
98%
Kezdd el te is random elszedni a cuccait, aztán ha hisztizik, tájékoztasd, hogy amíg ő nem hagyja békén a holmijaidat te sem fogod az övét.
2017. aug. 19. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Nézd a jó oldalát. Nekem az öcsém csinálja ugyanezt.
2017. aug. 19. 14:01
 6/10 oOCsabiOo válasza:
9%
Lehet neki nem olyan szépek a ruhái illetve nincs választéka. Vegyen magának vagy a szüleid vegyenek neki sminkeket/ruhát és nem fogja a tiéd használni.
2017. aug. 19. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
15 évesen sminkelni xD Jézusom milyen lányok vannak Magyarországon
2017. aug. 19. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
12%
minek egy férfinak smink meg parfüm?
2017. aug. 19. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Mondd meg neki, hogy szoljon a szuleiteknek, hogy o is szeretne sminket, parfumot hasznalni, kerjen ra penzt toluk.

A ruhakat illetoen valogasd ki azokat, amiket o is felvehet a megkerdezesed nelkul is, ha talalsz majd esetleg ilyeneket. Es valassz ki par ruhat, amit o is hordhat, de csak miutan megkerdezett teged.

2017. aug. 19. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Mert tini, és azt hiszi hogy mindent megtehet...:/
2017. aug. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!