Hogy szoktassam le erről a nővéremet?
Folyamatosan a laptopomon és a telefonomban akar turkálni, mert egyszer lebuktatott, és azóta az okoz neki örömöt, ha anyuék lecseszek engem.
Most is jövök haza, látom, villog a laptopom, mikor határozottan emlékszem rá, hogy kikapcsoltam az este.
Amikor beléptem, akkor pedig kiírta, hogy téves jelszó, az akksi pedig 8%-on volt (este töltöttem is, szóval...)
Ez már nem az első eset, csak legelőször apura lett fogva, hogy ő akart megnézni valamit.
Hogy szoktassam le erről? Mert már nagyon idegesít, ha valamit meg akar nézni, szóljon, nincs titkolni valóm.
Csak mondjuk érdekes, mert mikor a ruhája sarka az ágyán 1 cm-rel odébb van, már jön is, hogy mit képzelek magamról, mit turkálok nála.
(24 éves, szóval kinőni nem fogja)
Semmit. Minden legyen jelszavazva, és akkor előbb-utóbb megunja, hiszen semmire nem megy azzal, hogy kutakodni akar. Bosszantani akar, így ne mutasd felé, hogy ez téged zavar, esetleg vidd magaddal a laptopot.
És : Keress a neten egy rendőrségi idézés sablon levelet, írd át. Legyen az a szövege, hogy feljelentetted levéltitok, valamint magánszféra megsértése miatt. Add postára a szomszédos városban, és mikor már kellően beijedt, mond meg, hogy te írtad, de ez lesz a következő lépésed. (Szépen szerkeszd meg, pecséttel, mindennel)
Ha nincs titkolnivalód akkor hogy tudott lebuktatni mégis?
Mindenesetre jelszavazz le mindent. Mást nem tudsz csinálni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
3: azóta az eset óta nincs mit titkolnom, rosszul fogalmaztam.
Egyes amit írt annak az első fele jól hangzik. Csak ciki, ha vinni akarod a laptopot és le van merülve ugye bár...
De tényleg, jelszavazd le, aztán kész.
Amit az egyik válaszoló írt: add oda neki a laptopodat és ha annyira édrekli valami nézze meg elötted. Ugyanígy a telefonoddal.
Vagy kérd meg, hogy ne csinálja, esetleg szólj a szüleidnek.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mivel buktatott le! Amúgy hány éves vagy?
Nem titkos a sztori, felvállalom, ahogy a következményeket is vállaltam.
Házibuliba voltam hivatalos, koccintottunk egy pohár vörösborral, meg vízipipáztunk, le lettek fényképezve a pillanatok, tesóm megtalálta a képeket, megmutatta anyunak és jött a fejmosás.
16 éves vagyok.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Ketten vagytok.
Nem telik két külön gépre?
Akkor mindegyőtök a maga gépén turkálhat.
Jelszóval védve.
Nekünk mindegyikünknek saját gépe van.
Nem piszkáljuk a másikét.
A párom eleve számítástechnikus.
Tiszteletben tartjuk egymás gépét.
Nem nyulkálunk bele egymáséiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!