Hogy szoktassam le erről a nővéremet?
Figyelt kérdés
Folyamatosan a laptopomon és a telefonomban akar turkálni, mert egyszer lebuktatott, és azóta az okoz neki örömöt, ha anyuék lecseszek engem.
Most is jövök haza, látom, villog a laptopom, mikor határozottan emlékszem rá, hogy kikapcsoltam az este.
Amikor beléptem, akkor pedig kiírta, hogy téves jelszó, az akksi pedig 8%-on volt (este töltöttem is, szóval...)
Ez már nem az első eset, csak legelőször apura lett fogva, hogy ő akart megnézni valamit.
Hogy szoktassam le erről? Mert már nagyon idegesít, ha valamit meg akar nézni, szóljon, nincs titkolni valóm.
Csak mondjuk érdekes, mert mikor a ruhája sarka az ágyán 1 cm-rel odébb van, már jön is, hogy mit képzelek magamról, mit turkálok nála.
(24 éves, szóval kinőni nem fogja)
2017. jún. 27. 12:30
11/11 anonim válasza:
Saját géped van? Mert ha igen, változtasd a jelszót gyakran, kb hetente, és ne mondd el neki, amikor beírod pedig figyeld,hogy nem lesi-e le. Ugyanez a telefonoddal. Minél nehezebben kitalálható jelszót adj meg. Másrészt pedig legyél vele őszinte, mondd meg neki, hogy tényleg semmi köze nincs hozzá, hiába ő az idősebb, b*szd le nyugodtan, ha ilyen gyerekes (nálunk is ez van, néha 13 évesen érettebbnek érzem magam a 18 éves nővéremnél -_-) , ne félj, hogy megsérted, ha meg megy az anyudékhoz árulkodni, akkor kérdezd meg tőlük, hogy ők mit szólnának hozzá, ha konkrétan nem lenne magánéletük. És szerintem beszélj hatszemközt a szüleiddel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!