A nővéremmel egy év van köztünk ezért kb együtt nőttünk fel. Ott ahol régen laktunk , ott is ő volt a menőbb és most is. 2000 ismerőse van , folyamatosan hivogatja mindenhova a rengeteg haverja. Befutott zenekarban játszik éppen és a baráti körében sok a híres ember , akik engem csak a húgaként ismernek...A családban is jobban szeretik , mert eszméletlenül jól tud nyalizni ( folyamatosan dícsér mindenkit). A barátainak is nyalizik de én tudom hogy ez nem igazi kedveskedés mert ha már nincsenek vele , nekem kritizálja őket. Én ezzel szemben dagadtabb vagyok, népszerűtlenebb mert általában őszinte vagyok és kevésbé vagyok beszédes. Egyetlenegy barátom van , pasim csak egy volt de annak is már két éve. Ő neki van egy öt éve tartó kapcsolata. Ha társaságba megyünk nem hagy szóhoz jutni ezért inkább már nem is beszélek, így általában az első benyomás alapján ő lesz akit jobban kedvelnek. Konkrétan most azt érzek hogy az önbizalmam a nullával egyenlő... Mit gondoltok én vagyok a hülye vagy egy ilyen testvérrel szemben nem vehetem fel a versenyt? 19/L
2016. júl. 10. 16:43
1/9 anonim válasza:
én a helyedben így ahogy ezt leírtad elmondanám neki, és a szülőknek is hogy te ennyire elnyomva érzed magad mellette, és hogy visszavehetne magából egy kicsit :/ , drukkolok neked hogy rendbe jöjjön ez az egész , mert velem is ez van
2016. júl. 10. 19:30
2/9 MZ.per.X válasza:
Kérdés miért akarsz egyáltalán versenyezni vele? Az élet nem egy verseny, mindenkinek a saját lehetőségeiből kell kihozni a legtöbbet.
Dagadt vagy? Sportolj, diétázz. Őszinte vagy? Szar szokás. Meg kell tanulni, hogy az emberek jobban szeretik, ha dicsérik őket, és ha folyton a hibáikat keresed, azzal nem fogod a szívükbe lopni magad. Társaságot is kialakíthatsz sajátot, nem kell mindig együtt lennetek.
2016. júl. 10. 19:45
3/9 anonim válasza:
Miért nem keresel saját barátokat?
Menj el mozogni, ott is jó lehetőség van ismerkedésre.
2016. júl. 10. 19:46
4/9 anonim válasza:
Ha zenél akkor nem csoda hogy mindenki érdekesebbnek találja, zenészként ismerem a jelenséget.
2016. júl. 10. 21:59
5/9 anonim válasza:
"te ennyire elnyomva érzed magad mellette, és hogy visszavehetne magából egy kicsit :/ "
Ezt mégis hogyan gondoltad? Hízzon meg, ne zenéljen, vesszen össze a családtagokkal, rúgja ki a pasiját és dobja ki az összes barátját, csak mert a húga komplexusos? Vagy miből vegyen vissza szerencsétlen nővére?
2016. júl. 11. 11:55
6/9 anonim válasza:
Próbálj meg elszakadni a nővéredtől.
2016. júl. 11. 12:39
7/9 anonim válasza:
Inkább örüljél annak,hogy a nõvérednek sikerei vannak,de te ne akarj õ lenni tartsd meg a saját személyiségedet.
2016. júl. 11. 14:35
8/9 A kérdező kommentje:
Az őszinteségem nem azt jelenti hogy bunkó vagyok. Én nagyon kedves vagyok de nem jópofizok és barátkozok olyannal akit nem kedvelek..ellenben a nővéremmel.
2016. júl. 11. 18:20
9/9 A kérdező kommentje:
Jóban vagyok amúgy vele de amikor társaságban vagyunk és nem hagy szóhoz jutni dühös leszek rá és azt érzem hogy most vágtam el magam..mindenki őt kedveli jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!