Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jó ez így? Akkor miért teszi...

Jó ez így? Akkor miért teszi szóvá mindenki?

Figyelt kérdés

Szóval az ikertesómmal 17 évesek vagyunk, idén végzősö

k. Mindent együtt csinálunk, szeretünk egyforma (de más színű) ruhákba öltözni, együtt sportolunk, együtt járunk nyelvórákra, nagyon hasonló az ízlésünk. Sokan azt hiszik, hogy a szüleink kényszerítenek erre, pedig nem. Utóljára talán 2 éves korunkban voltunk teljesen egyformában. 8-9 éves korunk óta kérjük anyát, hogy vegyen nekünk hasonló cuccokat. Általánosba külön osztályba jártunk, számomra gyötrelem volt nagyon hiányzott a tesóm. Gimibe szerencsére már egy osztályba járunk, egy helyre fogjuk beadni a jelentkezést is.

Sok ember viszont furcsának tartja, hogy ennyire egymás nyakán vagyunk. Mindketőnknek jó ez így, de vajon ténylegesen rendben van, hogy ennyire együtt vagyunk?

17L

2015. dec. 1. 18:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ameddig igy ti jól érzitek magatokat addig semmi baj nincs ezzel :))
2015. dec. 1. 18:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem klassz lehet ilyen különleges kapcsolatban lenni a tesóddal, hogy szinte egymás gondolatait is ismeritek. A kívülállók megjegyzéseivel meg nem kell foglalkozni, előbb-utóbb úgyis szétválnak valamennyire az útjaitok, hacsak nem engedélyezik nálunk a többnejűséget.:-)
2015. dec. 1. 18:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó. És ne foglalkozzatok azzal, hogy mindenki szóvá teszi. Ennyire egyszerű.
2015. dec. 2. 13:31
 4/19 Manócska1 ***** válasza:
100%
szerintem is jó,ne foglalkozzatok mással. én szerettem volna,ikertesót :)
2015. dec. 3. 22:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem kell a rosszindulatú emberekkel foglalkoznotok!Maradjatok ilyenek!És gratulálok :-)
2015. dec. 4. 17:34
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Igyekszem nem foglalkozni velük, csak hát mégis.

2015. dec. 4. 17:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem ikertesóm van, de mi is nagyon sok dolgot együtt csináltunk tesómmal. közös hobbi, közös érdeklődés, közös barátok... és így olvasva téged, tényleg nekünk is nagyon sokan beszóltak mit vagyunk összenőve, miért töltünk annyi időt együtt. Mi nem egy suliba mentünk egyetemre, de nem volt túl messze a két egyetem, ny8ilván jártunk egymás sulijában, intéztük egymás ügyeit ha úgy jött ki :) Mostmár bőven felnőttek vagyunk (40, 40+), van családunk, nem töltünk ennyi időt együtt, de valahogy össze vagyunk kötve. Mai napig értjük félszavakból egymást, bármi bajunk van vagy örömünk van egy plusz ember a párunkon kívül aki mindent megért. Sose érti egyikünk se félre a másikat, szerintem tojjatok az emberekre, jó ez így. Mi ha találkozunk, mindig elfilózunk azon, hogy valahogy közelebb kéne költözni egymáshoz, Mint egyik nagyapám meg a tesója. Az is nagy buli volt :) Még lehet sikerül is majd nekünk is. Hja, és a gyerekeim is csak nyertek vele. De ismerek ikreket is akik közt megvan ez a kapcsolat. Ők is már 30+, külön családdal, ők közel is laknak egymáshoz, és tök jól megvannak.

szerintem nagyon nagy kincs egy jó testvér. vigyázzatok mindig egymásra!

2015. dec. 26. 19:58
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó :)

Most már igyekszem minden rossz kritikát figyelmen kívül hagyni.

2015. dec. 26. 22:23
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Jelenleg ez neked nagyon jó, mert van kire számítanod, van valaki, aki mindig ott van neked. Viszont ez már szerintem rég kialakított benned/bennetek egy olyan kötődést, ami ha végetér, óriási gondokat fog nálatok okozni. Mármint folyton függni akartok majd külön -külön is valakitől, mert eddig egymástól függtetek, ez pedig pszichikailag nagyon nem egészséges.
2015. dec. 27. 00:53
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Én nem aggódnék ezen, uttsó, ha jön a szerelem, meglesz a prioritás. Az viszont nagy erőt ad az embernek, ha tudja, hogy van valaki a szülein kívül is a véréből, akire minden körülmények között számíthat.
2015. dec. 27. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!